FUTBOL

L’Espanyol es queda sense Braithwaite un parell de setmanes

L’Espanyol  es queda sense Braithwaite  un parell  de setmanes

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El cor dels periquitos es va encongir diumenge a tocar del descans a Saragossa. Martin Braithwaite, pitxitxi de Segona i referent ofensiu indiscutible dels periquitos, va quedar estirat sobre la gespa de La Romareda després que Jair Amador, futbolista de l’equip aragonès, caigués sobre el seu genoll. Les molèsties no el van deixar continuar i Pere Milla el va substituir en la segona part. Una lesió greu hauria sigut catastròfica per als interessos blanc-i-blaus. Manolo González va ser el primer que va tranquil·litzar el personal a l’assegurar que no era "res greu".

El tècnic va ser massa optimista al comentar que "amb una mica de sort" podria "competir la pròxima jornada" davant el Tenerife. La ressonància magnètica d’ahir va confirmar la lesió de l’exblaugrana, que pateix "una entorsi" al genoll dret, que vindria a ser un esquinç de grau 1, el més lleu.

Tot i que el club no va comunicar el temps de baixa i es va limitar al clàssic que "l’evolució marcarà la seva disponibilitat", el més probable és que Braithwaite estigui entre dues i tres setmanes sense jugar, per la qual cosa es perdria un parell de partits, el d’aquest dissabte a casa davant l’equip illenc i el següent a Burgos, una complicadíssima visita davant un rival directe per l’ascens.

El millor local de Segona

Notícies relacionades

L’equip castellà és el millor local de Segona. No ha perdut ni un partit a El Plantío. La baixa del golejador suposaria un revés per a l’Espanyol. Braithwaite, amb 18 gols en aquesta Lliga, és el pitxitxi del bloc blanc-i-blau, per davant de Puado (11), Pere Milla (4) i Calero (3). Es tracta d’una baixa capital, però almenys es va descartar una lesió greu. L’objectiu del danès seria reaparèixer contra l’Albacete.

Rubén Sánchez, mentrestant, pateix una microruptura fibril·lar al bessó de la cama dreta. El del planter, que va ser titular davant el Saragossa en l’estrena de Manolo González, es va lesionar en el primer temps.

Temes:

Espanyol