Bàsquet

El Barça de Grimau també es desploma en la Lliga Endesa

El Barça de Grimau també es desploma en la Lliga Endesa

M. l.

1
Es llegeix en minuts
Francisco Cabezas
Francisco Cabezas

Cap d'Esports d'EL PERIÓDICO

ver +

El Barça construït per Juan Carlos Navarro i dirigit per Roger Grimau és tan dèbil que cada partit és una tortura. Física, però sobretot emocional. Aquesta vegada davant el segon classificat de la Lliga Endesa, l’alegre Unicaja d’Ibon Navarro, els blaugrana es van oblidar de defensar i no es van adonar que amb els encerts de Jabari Parker (22 punts) no en tindria prou. El nord-americà va tenir a les mans el triomf després d’una safata de Perry. Però va acabar desfondat a la vora pel tap definitiu de Melvin Ejim.

A més de reforçar la tercera plaça, el Barça es jugava mostrar a la soferta afició del Palau que l’equip pot reposar-se després del desengany de quedar fora de la Final Four. Però, pel que es va veure en els primers minuts, en què Darío Brizuela formava el quintet titular després de no haver jugat res davant l’Olympiacos, no va ser més que pirotècnia.

Notícies relacionades

Entre l’injuriat exescorta d’Unicaja i Jabari Parker (va canviar el seu 0/7 en triples contra l’Olympiacos al 4/5 contra els malaguenys) van protagonitzar un bonic exercici de redempció. Tot i que es demostrés tan breu com insuficient. Cansats Vesely i Kalinic, amb un Brizuela que no tenia la participació que el seu canell reclama (14 punts en 15 minuts), amb Joel Parra apuntant per tirar un triple al no-res i ser arrasat per un mat de Taylor, i amb Willy obrint la seva zona de bat a bat, Ricky mirava de controlar el marcador des del tir lliure (8/9). Va ser insuficient davant un Unicaja que primer va ajustar el marcador davant les autopistes del Palau i que després va acabar fent-lo seu.

Barcelona (91): Satoransky (4), Brizuela (14), Kalinic (5), Parker (22), Vesely (9) –cinc inicial–, Hernangómez (9), Ricky (13), Abrines (3), Da Silva (2), Laprovittola (2), Parra (-) i Jokubaitis (8).Unicaja (92): Carter (16), Djedovic (2), Ejim (4), Osetkowski (9), Sima (2) –cinc inicial–, Perry (9), Taylor (11), Kalinoski (12), Kravish (10), Thomas (9), Lima (6) i Barreiro (2). Parcials.: 27-20, 20-24, 19-23 i 25-25.