Font diu que "fa pudor" i no descarta una moció de censura

Font diu que "fa pudor" i no descarta una moció de censura

albert guasch

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Víctor Font, excandidat a la presidència del FC Barcelona, va mostrar la seva preocupació per la informació publicada per EL PERIÓDICO sobre el finançament dels interessos de l’aval que va permetre a Joan Laporta convertir-se en president del Barça fa més de tres anys. Ho va fer en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què no va descartar una moció de censura si s’han "creuat línies vermelles".

Font va explicar que "ara hi ha proves que un proveïdor del club ha fet uns pagaments per fer front a unes despeses que anirien a favor d’un compte dels directius. Espero i desitjo que hi hagi transparència absoluta i s’expliqui de què va això, perquè és molt fàcil sumar dos més dos i pensar que a canvi d’aquest pagament s’ha proporcionat un negoci, la qual cosa seria molt greu".

Notícies relacionades

"S’haurà d’explicar molt bé i assegurar que no s’ha creuat cap línia vermella. No té bona pinta, fa pudor. Em consta que els directius han demanat explicacions en junta, però no els n’hi han donat", va assenyalar Font. Per a ell, "és un símptoma més de la realitat que pateix el club. És la punta d’un iceberg que coneixem gràcies a les investigacions periodístiques. Imagina el que no sabem".

Després del comunicat del club, la plataforma Sí al Futur que lidera Font va definir el cas com a "flagrant i inacceptable conflicte d’interessos" i va reclamar la compareixença pública del compliance del Barça per donar explicacions sobre l’aval.