FUTBOL

Alexia Putellas firma avui la renovació del seu contracte

La capitana del Barça amplia, la setmana de la Champions, el vincle amb el club de la seva vida dues temporades més i una tercera opcional.

Alexia Putellas firma avui la renovació del seu contracte
2
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Alexia Putellas firmarà avui la seva renovació com a culer. La capitana blaugrana visitarà les oficines del club per firmar l’ampliació del seu contracte en una setmana clau per a les blaugrana, que aquest dissabte disputaran la final de la Champions contra l’Olympique de Lió a l’estadi San Mamés de Bilbao. L’acord amb el club va quedar pràcticament tancat la setmana passada abans d’aixecar la desena Copa de la Reina a La Romareda.

La número 11 culer prolongarà el contracte que va firmar el 2021 per tres temporades i que acabava aquest mateix estiu. Després de mesos de tensions i reunions, d’acostaments i algun distanciament, Alexia ampliarà la seva vinculació amb el club blaugrana dues temporades més una d’opcional.

29 títols guanyats

El contracte estava gairebé acabat la setmana passada, a falta d’alguns detalls com la manera com s’acordarà l’any opcional. En la setmana clau per al barcelonisme, la capitana del Barça aconsegueix el que sempre ha volgut, quedar-se al club de la seva vida, i dona la millor notícia a tots els seguidors que volien que continués lluint els colors i el braçal molts anys més.

Dissabte passat, Alexia va rebre de la mà de la reina Letizia la Copa de la Reina, un trofeu amb què s’ha convertit en la jugadora amb més títols de la història del club. Són ja 29 els èxits que ha celebrat la centrecampista nascuda a Mollet del Vallès, superant Melanie Serrano, amb qui estava empatada a 28 títols. Si s’aixeca la Champions a Bilbao, Alexia arribarà als 30 títols amb el Barça.

Dos casos pendents

Notícies relacionades

"Tinc Melanie com una llegenda i significa molt per a mi haver-la superat en títols guanyats. Només em queda agrair a tothom, a l’afició, al club, a la gent que va decidir que pogués fer carrera al club de la meva vida... Espero que no es quedi aquí i que siguin molts més", va dir la capitana després de guanyar la Copa. Un trofeu que va cedir a la portera Sandra Paños, que va disputar la seva última final amb el club després de finalitzar contracte aquesta temporada.

Els dos noms que queden per saber si continuaran o no al Barça són els de Lucy Bronze i Mariona Caldentey. Sense tenir la decisió presa, totes dues sembla que no seguiran al vestidor blaugrana la temporada que ve, però res està tancat ni amb el mateix club ni amb el que podria ser el seu pròxim destí. La futbolista balear ha retardat la seva decisió fins que es disputi la final de la Champions.