El Madrid rep un bany de multituds per celebrar la 15a

Els jugadors blancs celebren la conquesta del títol com una gloriosa rutina que convoca milers d’aficionats a la capital.

El Madrid rep un bany de multituds per celebrar la 15a
2
Es llegeix en minuts

Tan important com guanyar és saber celebrar. Disfrutar del moment per a què es treballa durant el torneig més exigent del món com la Champions. Si el Reial Madrid ha arribat a guanyar 15 Copes d’Europa és per l’insaciable apetit i el valor que dona a cada gesta. L’equip dirigit per Ancelotti va gaudir d’un bany de multituds per la capital espanyola, que es va entregar al seu gran ambaixador per recordar-li que la quinzena només és l’inici del camí cap a la setzena, com va ambicionar Florentino Pérez, president de l’era més guanyadora del club.

Qualsevol panoràmica del recorregut mostrava que la ciutat havia sortit al carrer per reivindicar el triomf. Segons fonts del club, fins a un milió de persones van crear un cordó blanc als carrers per on va circular l’autobús de l’expedició. "Esteu construint una etapa llegendària", va proclamar Florentino Pérez, que ha superat Santiago Bernabéu en títols i que va centrar l’atenció en Kroos, que ja ha viscut el seu últim partit com a jugador blanc. Per cert, va designar el seu successor: "El meu 8 serà per a Valverde", va dir a Cibeles l’alemany.

Kroos se’n va; arriba Mbappé

"Fa unes setmanes us vaig prometre que tornaríem: us portem la 15a. Moltes gràcies per deu anys inoblidables, no tinc paraules", va comentar el centrecampista. Vinícius –per a qui els seus companys van demanar la Pilota d’Or–, elevat com un dels nous pròcers del madridisme, va fer un exercici d’agraïment col·lectiu als seus companys i va amenaçar amb "guanyar-ne moltes més".

"Aquest equip de llegenda que ha guanyat sis Champions en deu anys és la demostració que amb aquest escut es poden aconseguir coses màgiques que tenen difícil explicació. Aquest club treballa des d’ara mateix per aconseguir un nou somni, que és la 16a Copa d’Europa," va avançar Florentino.

Notícies relacionades

Després del pas per l’Ajuntament, va tocar anar a la Cibeles, on l’autobús va arribar escortat per la unitat especial de cavalleria (tots els cavalls blancs) composta, entre d’altres, pel pare de Dani Carvajal. Cibeles, una plaça que cada any té assegurada una visita d’un Reial Madrid que conversa, gràcies a la seva llegenda interminable, de tu a tu amb la deessa.

"No ens cansem de guanyar", va assegurar Nacho al madridisme. Per fi, sense el vestit i desposseïts de tota obligació institucional, l’equip va poder sentir-se lliure. Ancelotti, amb la gorra cap enrere i per descomptat, puro a la boca; Camavinga, al capdavant de les operacions festives; i una marabunta seguint el recorregut de l’autocar. Ara arriba Mbappé, amb tot el que suposa, a un club on l’escut està per damunt de tot.