El gol de Javi Puado avança l’Espanyol en l’eliminatòria amb l’Sporting

El gol de Javi Puado avança l’Espanyol en l’eliminatòria amb l’Sporting

X

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’Espanyol de Manolo González va allargar la seva ratxa d’imbatibilitat fins al 12è partit en un moment crucial de la campanya, iniciat el play-off d’ascens. La va allargar amb una victòria que pot ser decisiva amb un golàs tardà de Javi Puado que va deixar sense rèplica l’Sporting.

Notícies relacionades

Cap dels dos equips volia cometre un error fatal que comprometés l’eliminatòria, però els errors, que n’hi va haver, no van ser castigats amb l’encert del rival. No va ser un error precisament el gol de Puado, sinó una brillant jugada col·lectiva blanc-i-blava, nascuda d’un robatori d’El Halili, una continuació de Braithwaite i una passada filtrada cap a la carrera vertical de Puado, que va driblar Yañez i va marcar a porta buida.

El respecte mutu i el record d’un partit de tornada va flotar sobre El Molinón. L’Espanyol va innovar amb Pere Milla com a lateral esquerre, una aposta bastant arriscada que no va resultar bé perquè Hassan va ser la principal amenaça local. La carestia rematadora va ser un comú denominador. L’experiquito Campuzano va disposar de la millor opció poc abans (m. 84) que Puado encarrilés l’eliminatòria cap a la sentència que es dictarà dijous vinent.