El pas endavant de Pedri: "No tinc cap por"

Després de mesos condicionat per les lesions, el migcampista afirma que es troba en un gran moment físic en l’avantsala del torneig.

El pas endavant de Pedri: "No tinc cap por"
2
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle
Jordi Gil
Jordi Gil

Periodista

Especialista en esports

ver +

Pedri va tenir l’honor d’inaugurar la sala de premsa del campament base de la selecció espanyola de futbol a Donaueschingen. El canari, que arribava reconfortat físicament i anímicament després dels dos gols que va anotar contra Irlanda del Nord, ha mostrat un semblant relaxat en els dos entrenaments que s’han celebrat a la localitat alemanya. Una cosa que ha rebaixat la tensió en el cos tècnic, que esperava aquest pas endavant del futbolista blaugrana.

El canari va començar ratificant que es troba en perfecta forma: "Em sento molt bé físicament, tinc ganes d’afrontar el partit de Croàcia. Arribo a aquesta Eurocopa en un dels millors moments d’aquesta temporada". El canari va ratificar: "No tinc cap por dins del camp, i el seleccionador confia molt en mi". Per després apuntar: "Amb Espanya jugo en una posició molt més avançada. I tinc més oportunitat d’arribar a l’àrea".

Pedri va deixar clares les fortaleses d’aquesta selecció: "La nostra carta més gran és que som un equip, una família. Un equip sempre guanyarà un jugador sol. Som una família dins i fora del camp, i això s’ha de notar a la gespa. Ho hem parlat i és una motivació. Si hagués de dir qui és el nostre líder, diria que és l’equip. Hi ha molts jugadors que ens ajuden, com els capitans. Però la gran diferència amb la resta de seleccions és que som un equip i no hi ha estrelles".

Sobre l’estil i la pèrdua del tiquitaca per una aposta més vertical, va dir que "tot el que sigui comparar-se amb la selecció que ens va fer campions del món és complicat i sortirem perdent. Intentem assemblar-nos-hi al màxim i mantenir l’estil de joc. Però la idea és sortir a guanyar i si per a això cal deixar de banda aquest estil, es fa".

Notícies relacionades

L’espina

L’internacional va deixar aquesta reflexió sobre el partit contra Croàcia, rival d’Espanya dissabte: "En el primer partit és important començar amb bon peu, però moltes seleccions han guanyat títols perdent el primer partit. Cal deixar l’ansietat de banda. Som molt joves i tenim moltes ganes". Després, va recordar l’eliminació a les semifinals de l’anterior Euro contra Itàlia: "És veritat que tinc el record amarg d’aquells penals. Hauríem pogut guanyar el partit. Però ara estem molt bé i això és l’important. El grup té moltes ganes que comenci ja l’Eurocopa. Els objectius van venint. No hem vingut a Alemanya a perdre".

Temes:

Irlanda Euro Pedri