TENNIS

Nadal confirma la seva renúncia a Wimbledon i apunta als Jocs

«El millor per al meu cos és no canviar de superfície i continuar jugant en terra batuda. Trobaré a faltar els aficionats britànics», va apuntar.

Nadal confirma la seva renúncia a Wimbledon i apunta als Jocs
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja ho havia insinuat després de Roland Garros i ahir ho va confirmar. Rafa Nadal no participarà en el torneig de Wimbledon, tercer Grand Slam de la temporada. L’astre balear jugarà el torneig de Bastad (Suècia) entre el 15 i el 21 de juliol de cara a la seva preparació per als Jocs Olímpics de París, en els quals Nadal competirà en la modalitat d’individuals i dobles.

Notícies relacionades

El tennista balear va indicar en el seu perfil oficial de X que des de la seva eliminació a Roland Garros ha continuat «entrenant en terra batuda» i que ha definit el seu calendari estiuenc després de conèixer aquest dimecres que jugarà a París els seus «últims» Jocs Olímpics. «Amb aquest objectiu, creiem que el millor per al meu cos és no canviar de superfície i continuar jugant en terra batuda fins aleshores. És per aquesta raó que trobaré a faltar jugar a Wimbledon aquest any. M’entristeix no poder viure aquest any el gran ambient d’aquest increïble esdeveniment que sempre estarà al meu cor i estar amb tots els aficionats britànics que sempre m’han brindat un gran suport. Els trobaré a faltar a tots», va detallar.

El guanyador de 22 Grand Slams prepararà el repte olímpic a Bastad. «És un torneig que vaig jugar al principi de la meva carrera i on ho vaig passar molt bé tant dins com fora del camp. Espero veure’ls tots allà». Es tracta d’una cita de categoria 250, una oportunitat ideal per agafar ritme i sensacions abans d’afrontar els Jocs, que començaran el 25 de juliol. L’exnúmero u mundial va vèncer en aquest torneig el 2005 després d’imposar-se a Tomás Berdych en la final.

Temes:

Rafa Nadal