Un Barça combatiu obté un empat valuós contra el Còrdova (1-1)

Un Barça combatiu obté un empat valuós contra el Còrdova (1-1)
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Barça ho té de cara per sentenciar l’ascens. El conjunt de Rafa Márquez va aconseguir evitar una derrota cruel davant el Còrdova i es va emportar un empat d’or (1-1). Al Johan Cruyff, els culers van anar de menys a més i van acabar rebent una recompensa que ho deixa tot obert per al partit d’aquí a una setmana. Ara bé, haurà de guanyar al Nuevo Arcángel.

Notícies relacionades

La primera que va tenir el Còrdova la va ficar a dins. Alberto Toril va rematar de cap dins de l’àrea petita per posar el 0-1. Va ser un cop dur, que va deixar desorientat l’equip de Márquez. Els blaugrana van veure com se’ls anava escapant el partit entre els dits després del gol de l’equip andalús, però no es van rendir. Malgrat que els minuts que van seguir la clatellada van ser complicats, a poc a poc es van recuperar els locals.

El Barça va merèixer molt més en un partit que va acabar dominant. Es va acostar, fins i tot es va instal·lar en l’àrea rival, però la pilota no volia entrar. Ja ho podia intentar Casadó des de la frontal per trobar buits com en combinacions exquisides dels davanters culers. Quan s’acostava el final, Faye va treure la pilota neta en defensa, Dani Rodríguez va fer de les seves per l’esquerra per servir una pilota preciosa a Pocho que la va rebentar contra la xarxa. L’eufòria va esclatar al feu culer, tot i que tots eren conscients que tot es decidirà a Còrdova.

Temes:

Johan Cruyff