Una Bèlgica desencertada s’estavella amb Eslovàquia i el VAR (0-1)

Una Bèlgica desencertada s’estavella  amb Eslovàquia i el VAR (0-1)

AP

1
Es llegeix en minuts
Albert Gràcia

Bèlgica es va estampar contra Eslovàquia. En un partit que hauria guanyat en nou de cada deu casos, els red devils van ser incapaços de perforar la porta de Dubravka. No va ser per ocasions, precisament. Lukaku va decidir malbaratar-les totes, i quan la va encertar, allà estava el VAR per negar-li l’eufòria.

Ho veia molt clar Bèlgica a l’inici. Lukaku i, sobretot, Trossard, en una jugada tremendament clara que no va saber definir, van tenir dues ocasions clamoroses quan els espectadors encara s’estaven asseient al Deutsche Bank Park de Frankfurt. Va fallar Bèlgica al davant i ho va fer també al darrere per permetre a Schranz obrir el compte després de caçar una pilota morta a l’àrea després d’un error de Doku .

Els belgues no s’ho podien creure. Van seguir amb bones accions d’atac i Trossard, de nou, va disposar d’una ocasió molt clara després d’una mala sortida de Dubravka. Sense porter, el de l’Arsenal la va enviar als llimbs. Però el que havia començat com un partit boig, es va calmar. Lobotka va agafar el comandament i Eslovàquia va sotmetre Bèlgica amb la possessió. Va aconseguir l’objectiu: que durant uns minuts passessin poques coses.

Després del descans, si fa no fa el mateix. Lukaku va tornar a monopolitzar totes les ocasions de Bèlgica, excepte un xut des del cor de l’àrea de Bakayoko que Hancko va treure a la línia. Va monopolitzar les ocasions, però també els errors. I així va arribar la sorpresa i l’enorme alegria dels eslovacs.

Bèlgica: Casteels; Castagne, Faes, Debast, Carrasco (Openda, m. 84); De Bruyne, Mangala (Bakayoko, m.58), Onana, Doku (Lukebakio, m.84); Trossard (Tielemans, m.74) i Lukaku.

Notícies relacionades

Eslovàquia: Dubravka; Pekarík, Vavro, Skriniar, Hancko; Kucka, Lobotka, Duda (Obert, m. 94); Schranz (Duris, m. 81), Bozeník (Strelec, m. 70) i Haraslín (Suslov, m.70).

Gol: 0-1, Schranz (m. 7).