El Barça de Flick debutarà a la Lliga a València

El sorteig del calendari va decidir que el nou Camp Nou acollirà el seu primer clàssic l’11 de maig. El Girona començarà al camp del Betis.

El Barça de Flick debutarà a la Lliga a València

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nou Camp Nou acollirà el seu primer clàssic l’11 de maig del 2025, segons el sorteig del calendari realitzat ahir, en el qual van participar els internacionals Jesús Navas i Vivian des de la concentració a Alemanya. El Barça de Hansi Flick debutarà a València el cap de setmana del 17 i 18 d’agost. El Reial Madrid-Barça es jugarà el 27 d’octubre, al Santiago Bernabéu, i el partit de tornada, a l’estadi reformat, que en principi s’hauria d’estrenar al desembre o gener amb una capacitat del 60%.

El primer partit a Montjuïc serà contra l’Athletic en el cap de setmana del 25 d’agost. I el primer partit al nou Camp Nou encara no es pot determinar. Les previsions més optimistes el situarien al desembre, i el dia 22 hi ha un Barça-Atlètic de Madrid abans de l’aturada nadalenca. I al gener, el primer partit a casa seria el cap de setmana del 26 contra el València, el mateix equip de l’estrena de Lliga.

El Reial Madrid, a Mallorca

Notícies relacionades

El Girona, mentrestant, debutarà al camp del Betis i l’Espanyol, si ascendeix en el play-off que es decideix aquest diumenge contra l’Oviedo, jugaria al terreny del Valladolid, un altre acabat d’ascendir a Primera Divisió. El Reial Madrid de Mbappé, defensor del títol, s’estrenarà al feu del Mallorca. El Girona-Barça es disputarà el 14-15 de setembre i el Barça-Girona, el 30 de març.

La temporada passada el conjunt blaugrana va arrencar el campionat de lliga com a visitant contra el Getafe amb un empat a zero. Un enfrontament en què Xavi va acabar expulsat i en els últims instants el col·legiat va descartar un possible penal a Araujo.