Mbappé haurà de jugar amb una màscara la resta del torneig

L’astre francès pateix una fractura al nas, però evita el quiròfan, com es va témer després del seu xoc amb el defensa austríac Kevin Danso.

Mbappé haurà de jugar amb una màscara la resta del torneig

Matthieu Mirville/ZUMA Press Wir / DPA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Kylian Mbappé pateix una fractura al nas, fruit d’un cop en la victòria contra Àustria (0-1) en el debut dels Bleus a l’Eurocopa d’Alemanya 2024, però no passarà pel quiròfan "de manera immediata" com s’havia previst inicialment. En funció de la seva evolució es veurà si pot jugar divendres vinent contra els Països Baixos.

El davanter del Reial Madrid va ser traslladat, després del partit, a l’Hospital Universitari de Düsseldorf per ampliar proves i calibrar si passava pel quiròfan per corregir la desviació nasal que presentava. No serà així, però haurà de jugar la resta del torneig amb una màscara. "Kylian Mbappé va patir una fractura de nas i ha tornat al camp base de la selecció francesa. Se sotmetrà a tractament en els pròxims dies, sense passar per quiròfan de manera immediata. Es fabricarà una mascareta perquè el número 10 de la selecció francesa pugui considerar la possibilitat de reprendre la competició després d’un període dedicat al tractament", va confirmar la Federació Francesa de Futbol en un comunicat.

En el tram final del partit celebrada en el Merkur Spiel-Arena de Düsseldorf, Mbappé va rebre un fort cop al tractar de cabotejar un servei de falta botat per Antoine Griezmann; el davanter es va colpejar el nas amb l’espatlla de l’austríac Kevin Danso i va haver d’abandonar el terreny de joc visiblement ensangonat.

Notícies relacionades

Broma de matinada

El futbolista va mirar de tornar al camp, però tot just entrar va tornar a tirar-se a terra, cosa que li va costar una amonestació per part del col·legiat de l’enfrontament, l’espanyol Jesús Gil Manzano. Ja de matinada, el mateix Mbappé va fer broma en el seu perfil oficial de la xarxa social X sobre l’incident al preguntar als seus seguidors: "¿Alguna idea de màscares?".