TENNIS

Alcaraz cau davant el britànic Draper en el torneig de Queen’s

El jugador anglès, de 22 anys, va demostrar el seu gran moment (7-6, 6-3) davant el murcià, que va veure tallada la seva preparació per a Wimbledon.

AP

1
El Periódico

Carlos Alcaraz es va acomiadar de Queen’s en el seu segon partit. El tennista murcià va caure contra Jack Draper, la gran esperança britànica de 22 anys que va desarmar l’últim campió en un partit brillant i va tallar la ratxa del murcià sobre herba amb una victòria per 7-6 (3) i 6-3.

Alcaraz va caure en herba despréss de gairebé dos anys, des del partit que va perdre en vuitens de final de Wimbledon el 2022 contra Jannik Sinner. Pel camí, dos títols, a Queen’s i a Wimbledon, i 13 victòries consecutives que ahir van ser interrompudes.

Recent campió a Stuttgart, Draper va jugar un partit molt bo, sobretot amb el servei. Amb els dos jugadors sense cedir la seva sacada, el primer set es va decidir en un tie-break en el qual Alcaraz va acumular massa errors i va facilitar el treball a l’anglès.

Draper va augmentar el seu nivell de joc en el segon set i, quan va trencar el servei d’Alcaraz a la primera, va posar rumb a la victòria. Alcaraz va arribar a tenir una bola de break, però no la va poder aprofitar i el seu rival va tancar el partit en una hora i 39 minuts. Draper s’enfrontarà ara a quarts de final amb el nord-americà, que va eliminar en dos sets el xilè Tabilo (6-3, 6-4).

Baixada en el rànquing

La derrota suposarà que Alcaraz arribi amb només dos partits sobre herba a Wimbledon, a menys que s’apunti a alguna exhibició. La derrota, a més, li fa perdre part dels 500 punts per la seva victòria de l’any passat i caure de la segona posició del rànquing, en benefici de Novak Djokovic, que avui s’està recuperant de la seva lesió a Roland Garros.