EUROCOPA 2024

Jovic salva Sèrbia d’una debacle contra Eslovènia ‘in extremis’ (1-1)

Jovic salva Sèrbia d’una debacle contra Eslovènia ‘in extremis’ (1-1)

RONALD WITTEK

1
Es llegeix en minuts
christian blasco

Cares llargues, descontentament a la grada, falta de punteria... L’eliminació de Sèrbia semblava gairebé confirmada en els últims instants davant Eslovènia, que s’havia avançat amb un gol de Karnicnik, però quan tot semblava decidit, va aparèixer un heroi inesperat, Luka Jovic. En l’últim instant, en un córner, va rematar a la xarxa de cap gairebé sense saltar.

Dur la pilota a una banda i buscar centrades semblava una consigna molt evident per a Eslovènia, que va tenir el domini del partit de sortida. Així va disposar de l’ocasió més clara amb una jugada d’Elsnik que, després d’una paret afortunada amb un rival, va estavellar una rematada seca al pal. El rebuig li va caure a Sesko, que, sense gairebé marge, va enviar la pilota fora amb Rajkovic ja batut.

La resposta sèrbia va arribar abans del descans. Mitrovic va guanyar la partida al marcador per corpulència i va rematar amb la puntera, abans de caure a terra, però Oblak li va negar el gol. La segona part va arrencar amb el mateix guió amb què va acabar la primera. Mitrovic va tornar a topar amb Oblak i amb Bijol després d’un cop de cap que va sortir prop de l’escaire.

El cop va arribar a mitja hora del final, quan Karnicnik va aparèixer per rematar a la xarxa una gran centrada d’Elsnik. Sèrbia estava contra les cordes. I a més, un minut després del gol, una rematada de Mitrovic va topar amb la fusta després de tocar en Karnicnik. Fins que va arribar Jovic.

Eslovènia: Oblak; Karnicnik, Drkusic, Bijol, Janza; Stojanovic (Verbic, m. 76), Elsnik (Brekalo, m. 91), Gnezda Cerin, Mlakar (Stankovic, m. 63); Sporar, Sesko (Vipotnik, m. 76).

Notícies relacionades

Sèrbia: Rajkovic; Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic; Zivkovic (Birmancevic, m. 82), Ilic, Lukic (Milikovic Savic, m. 64), Mladenovic (Gacinovic, m. 46); Tadic (Samardzic, m. 82); Vlahovic (Jovic, m. 64), Mitrovic.

Gols: 1-0, m. 68: Karnicnik. 1-1, m. 95: Jovic.