Pere Romeu substitueix Giráldez al Barça i firma fins al 2026

El tècnic, membre de l’‘staff’ actual, agafa les regnes d’un equip campió dels quatre títols de la temporada. Va arribar al club el 2017 en el futbol base masculí, on va coincidir amb Gavi.

Pere Romeu substitueix Giráldez al Barça i firma fins al 2026

VÍCTOR SALGADO/FCB

1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Pere Romeu (Barcelona, 1993) és el nou entrenador del Barça femení per a les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2026, en substitució de Jonatan Giráldez, segons va anunciar ahir el club. També va informar que estarà acompanyat a la banqueta per Rafel Navarro, que és en el cos tècnic blaugrana des del 2019.

El Barça va definir Romeu com un "home de club". Va arribar a l’entitat el 2017, com a part del futbol base masculí, fent-se càrrec del prebenjamí i el cadet A, on va coincidir amb una de les perles del Barça actual, Gavi.

Posteriorment, el substitut a la banqueta de Jonatan Giráldez va marxar com a entrenador assistent al Viitorul Constanta de Romania, i el 2021, va tornar com a part del cos tècnic del Barça femení, en el qual ha militat les últimes tres temporades, que s’han saldat amb la consecució de 10 títols.

"Home de la casa"

"Romeu ha sigut també peça fonamental en l’anàlisi tècnica i la preparació dels partits", va explicar el comunicat del Barça.

Notícies relacionades

"Estic molt il·lusionat. Tinc un repte per davant molt ambiciós. M’agradaria disfrutar-lo al màxim. Fa tres temporades que soc a l’equip, soc un home de la casa, conec el dia a dia de l’equip. Estic cent per cent preparat i amb ganes d’afrontar-ho", va dir Romeu en les seves primeres declaracions per als mitjans del club.

El nou tècnic dirigirà un equip que ha guanyat els quatre títols en l’última temporada (Lliga F, Supercopa d’Espanya, Copa de la Reina i Champions), i que ha fet la millor campanya d’un equip femení espanyol en la història. Amb la seva arribada comença un nou cicle. Amb la marxa de Jonatan Giráldez al Washington Spirit (EUA), des dels despatxos de la Ciutat Esportiva es van estudiar diferents noms, entre els quals el de Natalia Arroyo, entrenadora de la Reial Societat, tot i que la idea predilecta i la que s’ha ratificat era la de donar continuïtat al projecte.