Ucraïna no es rendeix i remunta Eslovàquia per seguir viva (1-2)

Ucraïna no es rendeix i remunta Eslovàquia per seguir viva (1-2)

Christophe Neundorf / Efe

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Perdia en el descans i va acabar guanyant al final. Estava al carrer, de tornada a l’exili, i seguirà a Alemanya per continuar lluitant i brindant alegria i esperança a la seva gent. Ucraïna perdia contra Eslovàquia i va guanyar en una reacció impensable, amb poc joc i molt encert, i tindrà una bala contra Bèlgica per classificar-se.

Ucraïna va millorar en el resultat, i partir d’aquí va poder enrobustir la seva autoestima, colpejada amb el contundent 3-0 de Romania. No pintava més encoratjador el duel amb una Eslovàquia dominadora, assentada amb un gol de Haraslin, però un contraatac culminat per Shaparenko i un gran gol de Yaremchuk després d’una extraordinària assistència del mateix Shaparenko, la manté viva.

Canvis a pitjor

Els quatre canvis que va practicar Rebrov només van reportar benefici a la porteria, on Trubin va transmetre la seguretat del dubitatiu Lunin. Malgrat que es va menjar l’1-0, en l’última baula d’una cadena de fallades. Es va originar a la banda dreta, on Tymchyk i Yarmolenko van substituir Konoplia i Tsygankov, un canal per on va progressar el fantàstic Haraslin i que amb Schranz van sublimar el paper dels extrems, tants anys menyspreat.

Ucraïna va reduir el desequilibri per l’efecte psicològic de l’1-1. Eslovàquia ja no es va treure la por de sobre.

Eslovàquia: Dubravka; Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko (Suslov, m. 67); Kucka, Lobotka, Duda (Bénes, m. 60); Schranz (Sauer, m. 86), Bozenik (Strele, m. 60), Haraslin (Obert, m. 67).

Notícies relacionades

Ucraïna: Trubin; Tymchyk, Zabarny, Matvienko, Zinchenko; Shaparenko (Talovierov, m. 90), Brazhko (Sydorchuk, m. 85), Sudakov; Yarmolenko (Zubkov, m. 67); Dovbyk (Yaremchuk, m. 67), Mudryk (Malinovskyi, m. 85).

Gols: 1-0 (m. 17), Schranz; 1-1 (m. 50); Shaparenko; 1-2 (m. 80), Yaremchuk.