El Màlaga priva el Nàstic de l’ascens a Segona en l’últim minut

Imagen del Nàstic-Màlaga en Tarragona.

1

Tarragona va viure un funeral al Nou Estadi Costa Daurada. Quan el Nàstic tenia l’ascens a Segona agafat amb una mà, un gol a l’últim minut de la pròrroga del Màlaga CF va frustrar una festa que començava assaborir-se. El que va passar en el partit de tornada del play-off d’ascens a la ciutat catalana (2-2) va ser increïble.

Antoñito Cordero, un nano de 17 anys, va tornar el club andalús al futbol professional amb un gol sorprenent, que va deixar l’equip grana enfonsat en un estat d’amargor.

En un Nou Estadi Costa Daurada ple a vessar, el quadre grana va igualar l’eliminatòria amb l’1-0 amb què es va arribar al final dels primers 90 minuts després del gol de Godoy. Tot just començar la pròrroga, Gorka va anotar el 2-0, però a l’inici de la segona part del temps afegit Dioni, del Màlaga, va retallar diferències.

L’heroïcitat tarragonina va ser màxima, ja que va jugar amb 10 homes des del minut 63 de partit per expulsió del jugador Nacho. El Nàstic va haver d’aguantar la pressió 12 minuts més després del gol de Dioni, amb una interrupció molt surrealista pel mig. Es van tirar pilotes al terreny de joc i tant els àrbitres com els jugadors del Màlaga van marxar temporalment al vestidor.

A la represa, els malaguenys van atacar sense parar. Un córner rere l’altre. I quan s’esperava que l’arbirtre xiulés el final, Cordero va posar el segell a un ascens tan celebrat a Màlaga com plorat a Tarragona.