Füllkrug salva el liderat d’Alemanya contra Suïssa en l’afegit (1-1)

Füllkrug salva el liderat d’Alemanya contra Suïssa en l’afegit (1-1)

AP

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El futbol de tota la vida és el que proposa Niclas Füllkrug. Un rellotge suís, tot i que no tingui res de senyorial, però sí que molt de perfecte engranatge. El tanc germànic va salvar l’amfitriona de perdre el liderat davant una bona selecció helvètica (1-1). En l’altre duel, Hongria va tombar Escòcia (1-0) en el minut 100 i continua somiant amb els vuitens.

Li va faltar el tic-tac final als de Yakin per passar als vuitens com a líders. Però Raum va posar un centre magnífic al davanter del Dortmund, que va firmar un gol decisiu per a un empat que posa en el camí d’Espanya la Mannschaft.

Notícies relacionades

A Nagelsmann no li agraden les calculadores. Tampoc les boles de vidre. Dos productes que eleven la seva cotització amb la jornada final de la fase de grups. El camí més recte és guanyar, per això el seleccionador alemany va optar per repetir el mateix onze amb què va aconseguir dos triomfs davant Escòcia i Hongria. No es fiava de Suïssa i les seves sospites es van confirmar.

Tot va poder ser molt més fàcil per a l’amfitrió amb el gol d’Andrich, anul·lat per una falta prèvia de Musiala. El VAR, en canvi, sí que va validar el gol de Ndoye (m. 28), que va mantenir per davant Suïssa fins a l’aparició final de Füllkrug.