Continuïn intentant-ho

El Espanyol supera al Oviedo y vuelve a Primera División

El Espanyol supera al Oviedo y vuelve a Primera División

1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

Som a Primera Divisió. Li pesi a qui li pesi i li dolgui a qui li dolgui. Són molts els que s’apunten a una absurda moda al creure que fer mofa de l’Espanyol en els seus comptes de les xarxes socials sumaran 50 seguidors. Però no passa res. Continuïn intentant-ho.

Continuïn burlant-se del RCD Espanyol: mostrin el seu prepotent somriure i salivin com el gegant quan destrossa el nan. Solen ser els mateixos que prescriuen des de la solidaritat envers els petits, els mateixos que des del seu to fanfarró sembla que ens donin permís als periquitos perquè existim o guanyem vuit partits, però no més, perquè molestem.

És un cas idèntic al que ha patit el Girona aquesta temporada: en principi molta simpatia, però quan els de Míchel han demostrat jugar a futbol s’ha substituït l’encant i la gracieta pel desinterès, fins arribar fins i tot al menyspreu. És així.

Existeix també qui, institucions catalanes incloses, no suporta el nostre nom, el d’una entitat de gairebé 124 anys de vida fundada per estudiants catalans. Creuen que rere la seva insistent bilis es produirà tal revolució que sucumbirà a les seves crítiques i ens acabem dient Reial Club Deportiu de Barcelona. Hahaha. Continuïn intentant-ho.

Mediàticament, en mitjans generalistes, privats o públics, hi ha ben poca cosa . S’escriu de l’Espanyol de forma regular a EL PERIÓDICO que té vostè a les mans i molt ben poca cosa més. Encara sort d’algunes iniciatives privades a la premsa, ràdio i digitals. En altres llars del país aquest desinterès resulta tan impensable com insultant. Però no passa res. El club i la seva gent perviu.

Notícies relacionades

És clar, som els de la gorra reversible i filial oficial del Reial Madrid. Tan sols una miopia mental anima alguns a continuar escrivint tal teoria, malgrat que amb estadístiques a la mà, hem obtingut més punts contra el Madrid que contra el Barça. No passa res, continuïn escrivint.

I si vostè s’ha sentit al·ludit en aquest article, vostè és un d’ells. No passa res. Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona. Des de 1900. Continuï intentant-ho.