L’oposició a Laporta s’activa

Víctor Font, excandidat a la presidència del Barça. 28/06/2022 Fútbol.- Víctor Font quiere liderar la refundación del FC Barcelona. Laporta ha agravado aún más la situación dramática que heredó DEPORTES SI AL FUTUR

Víctor Font, excandidat a la presidència del Barça. 28/06/2022 Fútbol.- Víctor Font quiere liderar la refundación del FC Barcelona. Laporta ha agravado aún más la situación dramática que heredó DEPORTES SI AL FUTUR / El PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

De forma sorprenent, la setmana passada es va carregar de fòrums i conferències per analitzar l’estat dels comptes del Barça, l’evolució de l’Espai Barça i la situació institucional. El dilluns 17, els arquitectes van muntar un col·loqui al recinte modernista de Sant Pau. Hi van participar l’arquitecte Òscar Tusquets, l’empresari i antic directiu del club Gabriel Masfurroll, l’exregidor d’arquitectura de Barcelona Daniel Mòdol, la vicepresidenta del Barça Elena Fort i també Lluís Moya, arquitecte i director de l’oficina tècnica del Barça. El projecte que condueix l’empresa turca Limak no en va sortir ben parat.

El dimarts 18 es va debatre la situació econòmica i institucional a l’hotel Avenida Palace, acte que va organitzar Culemanía. Hi van assistir l’expresident Joan Gaspart, l’exvicepresident econòmic Eduard Romeu i els excandidats Xavier Vilajoana i Emili Rousaud.

Notícies relacionades

El dijous 20, Marc Ciria i Iván Cabeza, dos financers (i socis del Barça), van presentar davant un auditori a vessar propostes per sortir del mal pas econòmic. "Tenim una oportunitat per projectar una reestructuració del deute aprofitant el descens dels tipus d’interès", va explicar Ciria. "Fa falta una nova emissió de bons del Camp Nou a 25 anys. Constaria d’una emissió de 1.450 milions que permetria amortitzar l’actual i reduir així els tipus d’interès del 7% al 3,5% o 4%". Es van mostrar en contra d’una moció de censura. "Fa falta estabilitat". I van tancar amb un avís: hi haurà més propostes. Molt professionals.

I el divendres 21 va sortir a la palestra Sandro Rosell, que no se sap si va darrere d’alguna d’aquestes candidatures que es couen a foc lent. Víctor Font oferirà el seu punt de vista aquest dijous. Això no para.