MERCAT BLANC-I-BLAU

L’Espanyol inaugura l’‘operació sortida’ amb la baixa de cinc jugadors

Melamed, Keidi Bare, Óscar Gil, Víctor Ruiz i Keita Balde no seguiran al club. «T’estimo i t’estimaré sempre», diu el mitjapunta en la seva carta d’adeu.

Melamed deja el Espanyol.

Melamed deja el Espanyol. / RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Cinc dies després de confirmar-se l’ascens a Primera arran de la victòria contra l’Oviedo a Cornellà, l’Espanyol va comunicar les primeres sortides de la plantilla. El club va anunciar ahir cinc baixes de cop. Nico Melamed, Keidi Bare, Óscar Gil, Víctor Ruiz i Keita Balde no seguiran a l’equip de Manolo González. Els quatre primers acabaven contracte, mentre que el davanter tornarà a l’Spartak de Moscou després de finalitzar la seva cessió.

Notícies relacionades

L’operació sortida s’ha posat en marxa i ara tocarà encertar de ple en els fitxatges tenint en compte l’austeritat que marcarà el mercat periquito. La sortida més rellevant és la de Melamed, que tanca l’etapa després de disputar 138 partits amb el primer equip repartits entre Primera Divisió (69 duels), Segona (59), Copa del Rei (9) i Europa League (1).

El mitjapunta es va incorporar al futbol base el 2013 i va ser el primer del planter nascut al segle XXI a estrenar-se amb el primer equip. Melamed no va acceptar ni una de les ofertes de renovació que li va plantejar el director esportiu Fran Garagarza durant l’últim any. El seu pròxim destí serà l’Almeria de Rubi. "Avui és un dia molt difícil per a mi. Després d’11 anys al club, els nostres camins se separen. Vaig arribar sent un nen de 12 anys i amb 23 me’n vaig de casa meva. He plorat i he sigut molt feliç amb aquesta samarreta. T’estimo i t’estimaré sempre, Espanyol", va escriure en el seu adeu.