Futbol

Zubizarreta deixa la federació per una oferta "irrefusable" d’un club

Zubizarreta deixa la federació  per una oferta "irrefusable" d’un club
1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’escassa regeneració de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) arran del cas Rubiales tenia com a màxim exponent el fitxatge de Markel Zubizarreta com a director esportiu del futbol femení. Però ha durat poc perquè l’executiu va anunciar ahir la seva marxa. Després de sis mesos en el càrrec ha pres la decisió d’abandonar el seu despatx a Las Rozas, la ciutat esportiva de la RFEF, i en pocs dies anunciarà el seu futur, que passa per la tornada a la secretaria esportiva d’un club.

"Aquesta setmana acabarà la meva relació amb la federació. Ha sigut una decisió difícil i complexa, ve donada per una proposta del món dels clubs que és irrefusable atès el context familiar i a nivell de creixement personal. Quan ha arribat a casa meva, sent pare de dos fills, ha sigut impossible dir que no", va explicar Zubizarreta ahir en una roda de premsa. La primera que donava com a responsable del futbol femení. Primera i última.

Notícies relacionades

A contrapeu

"Estic content amb aquests mesos que he estat a la federació. Ens han quedat coses per fer, però hem ajudat a generar calma i estabilitat en moments difícils", va dir Zubizarreta, la decisió del qual ha agafat a molts dins de la federació a contrapeu, malgrat que ja feia mesos que se sabia la incomoditat del director esportiu per la falta de llibertat i el poc marge de maniobra.

Temes:

Arran