FÓRMULA 1

Verstappenes reivindicai domina amb mà de ferro a Àustria

Verstappenes reivindicai domina amb mà de ferro a Àustria
1
Es llegeix en minuts
LAURA LÓPEZ ALBIAC

Max Verstappen va aconseguir ahir la pole position per al Gran Premi d’Àustria i aquest diumenge (15 h, DAZN) obrirà la graella en el Red Bull Ring, escortat per Lando Norris (McLaren) i George Russell (Mercedes). El britànic va deixar Carlos Sainz amb la mel als llavis, relegant-lo a la quarta posició en l’última volta, tot i que les opcions al podi del madrileny segueixen intactes en un circuit propici als avançaments.

Verstappen, que s’havia mostrat vulnerable en les últimes setmanes, es va reivindicar en el circuit de Spielberg, propietat de Red Bull, completant, fins ara, un cap de setmana pletòric, amb millor temps en lliures pole i victòria en la carrera sprint ahir al matí, i de nou pole per a la carrera principal de diumenge, la número 40 del seu historial en la fórmula 1.

Notícies relacionades

Alonso, que sobreviu com pot aquest cap de setmana, amb el motor espatllat i sense actualitzacions del seu AMR24, va passar a la Q2 in extremis després de l’error de Bottas en l’última volta llançada. Després, com era previsible, Alonso no va tenir opció de seguir endavant i va caure eliminat. L’asturià sortirà quinzè aquest diumenge, amb poques expectatives.

Graella de sortida: 1. Verstappen (Red Bull); 2. Norris (McLaren); 3. Russell (Mercedes); 4. Sainz (Ferrari); 5. Hamilton (Mercedes); 6. Leclerc (Ferrari). 15. F. Alonso (Aston Martin).