ADN Barça per als primers Jocs de la selecció femenina

Vuit de les 22 jugadores (18+4 reserves) convocades per Montse Tomé porten la samarreta blaugrana. Del Reial Madrid n’hi van sis.

ADN Barça per als primers Jocs de la selecció femenina

EFE

1
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Queda menys d’un mes perquè Espanya debuti en els seus primers Jocs Olímpics. La selecció dirigida per Montse Tomé s’estrenarà a la capital francesa en una cita olímpica i, per a això, ahir es va fer pública la llista de 18 jugadores (i 4 reserves) que formaran part de l’expedició que viatjarà a París. Set d’elles (i una de les reserves) vesteixen la samarra del Barça.

A la porteria, Tomé segueix amb les seves dues indiscutibles: Cata Coll i Misa Rodríguez. A la defensa compta amb Irene Paredes, Laia Aleixandri, Ona Batlle, Oihane Hernández, Laia Codina i Olga Carmona. Al mig del camp té present i passat blaugrana: Aitana Bonmatí, Teresa Abelleira, Jenni Hermoso, Alexia Putellas i Patri Guijarro, que ha tornat a aquesta concentració amb la selecció espanyola per a aquestes dates. Mariona Caldentey, Lucía García, Eva Navarro, Salma Paralluelo i Athenea del Castillo formaran l’atac del combinat nacional. A més de les 18 futbolistes que conformen la convocatòria oficial, quatre suplents també viatjaran a París. Aquestes són Elene Lete, María Méndez, Vicky López i Alba Redondo.

Partits de preparació

Notícies relacionades

Les futbolistes descartades per la seleccionadora nacional per als Jocs Olímpics, però que sí que disputaran els partits de classificació per a l’Eurocopa que resten són Leila Ouahabi, Jana Fernández, Maite Oroz i Inma Gabarro.

Abans de marxar cap a París, la selecció espanyola té dos partits que serviran de preparació per a la cita olímpica. El 17 de juliol, una vegada s’hagin disputat els dos partits de classificació per a l’Eurocopa del 2025 contra la República Txeca i Bèlgica (on Espanya ja està classificada), iniciarà la concentració definitiva de cara als Jocs. L’equip viatjarà a França, concretament a Nantes, el dia 21.