Bouzas i Badosa arriben a tercera ronda i prolonguen el seu somni a Wimbledon

La jove gallega va superar en un duel espanyol Cristina Bucsa, mentre que la catalana va mostrar les seves millors sensacions contra la jove txeca Fruhvirtova.

Badosa y Tsitsipas, en París.

Badosa y Tsitsipas, en París.

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

De la centenària gran central de Wimbledon, de guanyar l’última campiona del torneig, Jessica Bouzas va passar a la realitat del seu rànquing (83 mundial) per guanyar-se la seva plaça en la tercera ronda en una de les petites pistes exteriors, de mesures reduïdes i davant poc més 300 persones, però igual de feliç que dos dies abans després de donar la bomba davant la txeca Marketa Vondrousova.

La seva alegria i il·lusió va ser la mateixa a l’imposar-se a la seva companya Cristina Bucsa (64 mundial) per 7-6 (1) i 6-3. Una victòria que obre a la jove tennista gallega les portes a la tercera ronda en el seu debut a Wimbledon. Allà també hi haurà Paula Badosa, que va eliminar la txeca Brenda Fruhvirtova per 6-4 i 6-2.

Bouzas, de 21 anys, va mostrar contra Bucsa aquesta determinació i instint guanyador que té quan entra en una pista. Bucsa, de 26 anys, s’ha guanyat una plaça al top 100 després d’anys de picar pedra. La tennista, d’origen moldau, va salvar dos set balls, abans d’acabar cedint el tie-break, en el qual només va poder arrabassar-li un punt a la seva rival. A la segona mànega, Bouzas, que mai abans s’havia enfrontat a Bucsa, va imposar la seva agressivitat i potencia per guanyar en una hora i 52 minuts.

Djokovic cedeix un set

Notícies relacionades

També està acostumada últimament Badosa a jugar en pistes petites pel seu rànquing actual (93 mundial). Però la catalana sembla ser al camí per tornar a aquests escenaris. A poc a poc va oblidant la seva lesió a l’esquena i recuperant les millors sensacions i el joc que la va portar a guanyar Indian Wells (2021) i arribar a lluitar pel número 1. Ho va demostrar al desfer-se de la jove promesa txeca de 17 anys, Brenda Fruhvirtova, a qui es va imposar per 6-4 i 6-2.

Novak Djokovic també està en tercera ronda després de sumar el seu 94è triomf en el torneig al desfer-se del local Jacob Fearnley, 277 mundial i gairebé desconegut a la seva pròpia casa, a qui va batre patint més del previst per 6-3, 6-4, 5-7 i 7-5.