Marc Cucurella: "Queda molt per comparar-meamb Puyol. Ell és una llegenda"

Marc Cucurella: "Queda molt per comparar-meamb Puyol. Ell és una llegenda"

jordi gil

4
Es llegeix en minuts
Jordi Gil
Jordi Gil

Periodista

Especialista en esports

ver +

Va arribar a la concentració sense fer soroll i ara és un dels jugadors de moda d’Espanya...

Estic content. Que es parli de tu i que sigui per bé, sempre és benvingut. Ha sigut una temporada una mica difícil en el pla personal, però he arribat molt bé i ara estic intentant ajudar l’equip.

¿El partit davant Itàlia va canviar la seva carrera o dir això és exagerat?

Ha sigut un dels millors partits que fins avui m’ha tocat jugar. Estic molt content que em sortís un partit tan bo.

La UEFA va penjar a les xarxes que vostè estava en mode Puyol. ¿Es poden arribar a comparar?

No home, per comparar-me amb ell em queda molt. M’agrada, Puyol va ser un gran jugador i un referent, m’agradava molt la seva intensitat i el que aportava a l’equip. Totes aquestes comparacions són bones respectant les distàncies, perquè ell és una llegenda. Tant de bo algun dia m’assembli a nivell de carrera amb ell.

¿Li agrada que es parli tant dels seu cabells o l’incomoda?

M’és ben igual, són coses normals, també hi ha molts mems per aquí... Tot el que es parli i sigui positiu per riure està bé perquè d’alguna manera serveix per desconnectar una miqueta.

¿Sempre ha portat la cabellera arrissada?

Des que era petit. A la meva mare li agradava així, vaig anar creixent amb aquests cabells i així és com s’han quedat.

¿No és incòmode per jugar?

No, no gaire, m’hi he acostumat. Si a un altre li poses els cabells llargs ara, sí que podria molestar-li. Però a mi ja no.

¿Potser també li serveix per espantar els davanters?

Tot suma [somriu]. I si ara em tallés els cabells, crec que ja no seria ben bé el mateix.

¿Què farà amb els seus cabells si Espanya guanya l’Eurocopa?

Tinc poques opcions, me’ls tenyiré de vermell . Crec que em quedaré amb aquesta.

¿La seva dona ho acceptarà?

No sé si ho acceptarà, però li tocarà aguantar-ho [somriu].

Per cert, ¿com es porta amb tots els ‘nens’ que hi ha a l’equip?

Tenim un bon grup, una barreja de joves i veterans. Hi ha moments per a tothom. Els més joves són bastant alegres, i amb la seva innocència t’ajuden a desconnectar per tenir una estona agradable.

¿S’ha sumat a la moda Tik Tok?

No, quan la meva dona m’embarca amb algun, ho faig. Però aquí no m’ha tocat.

¿Ballarà si marca algun gol?

Tinc alguna proposta. Volen que faci el ball del TikTok, per exemple, però no sé... He de pensar-ho. Primer he de marcar i després faré el que em surti.

¿Com és compartir banda esquerra amb Nico Williams, una de les sensacions del torneig?

És un gran jugador. Està traient tot el seu potencial, és un orgull que estigui al nostre equip, que sigui el nostre company. Amb jugadors així tot és més fàcil.

¿El veu preparat per poder fitxar per al Barça?

Seria un gran fitxatge, però tot depèn de la seva opinió. Jo li foto canya perquè fitxi pel Chelsea.... Al final tot depèn d’ell. És molt jove, de molt recorregut i crec que serà un gran jugador.

A vostè li toca marcar Lamine en els entrenaments.

És increïble, amb la seva edat, com es mou, les decisions que pren... El millor que té és que mai et repeteix la mateixa jugada, va canviant. Per a mi i per a qualsevol defensa és molt complicat frenar-lo.

¿Lamine i Nico necessiten molts consells?

No, el millor que tenen és que van a la seva. Sembla que no els importi res, juguen el partit com si fos un entrenament o amb els amics. Això els fa diferents i poden jugar amb aquella desimboltura i alegria que a la gent li agrada. A més, si estan al teu equip, els disfrutes.

Contra Alemanya, rival d’Espanya en els quarts de final de demà, ¿tenen menys pressió o els pesa que se’ls consideri favorits?

Ens és igual. Serà un partit difícil. És l’amfitriona i tindrà molta gent animant, però sabem el que hem de fer. Ens ha anat bé de moment. Si estem al nostre millor nivell, tenim moltes opcions de passar.

Vostè s’haurà de trobar a la seva banda amb Wirtz o Sané...

Notícies relacionades

Serà un partit obert, que es pot decidir per detalls. Aquests partits de tu a tu els juguem molt bé. Vam fer dos bons partits contra rivals importants com Croàcia i Itàlia, i hem de corregir el que fallem. Hem de millorar perquè serà un partit exigent. Tant de bo guanyem.

Va debutar amb el primer equip del Barça a la Copa a Múrcia. Sembla que va triar el moment just per marxar del club blaugrana.

Estic agraït al Barça. Però si m’hagués quedat potser no hauria tingut la mateixa carrera. Soc molt feliç. En el moment que estava al Barça al bluc hi havia molt bons jugadors. S’intentava aspirar a tot i no es tenia la paciència que hi ha ara. Són coses que passen. Etapes. Tot passa per alguna cosa.

Temes:

Moda TikTok