Alcaraz avança cap a quarts i Badosa s’acomiada de Wimbledon

Alcaraz avança cap a quarts i Badosa s’acomiada de Wimbledon
1
Es llegeix en minuts

Això és Wimbledon i aquí, el perill sotja i les trampes poden aparèixer quan no te les esperes. Fins i tot si ets el vigent campió i vas dos sets amunt després de fer un inici de partit excels. I si no que l’hi diguin a Carlos Alcaraz, que va veure com el que semblava una plàcida tarda de diumenge es convertia en una pel·li de por (amb final feliç, això sí).

Notícies relacionades

Amb suspens, el murcià va avançar fins als quarts de final al desfer-se d’un combatiu Ugo Humbert en un partit en què va tornar a mostrar les dues cares (6-3, 6-4, 1-6 i 7-5). Sentint la pilota, anant cap endavant i engrandit en els dos primers sets després d’haver sortit viu divendres passat de la trampa davant Frances Tiafoe. Però també patint després de protagonitzar una de les seves habituals desconnexions en els dos següents parcials, el número tres va segellar la seva presència en la segona setmana de Wimbledon, on es veurà les cares aquest dimarts amb el nord-americà Tommy Paul, número 13 mundial, que va vèncer ahir amb facilitat Roberto Bautista (6-2, 7-6 i 6-2).

Al quadre femení, Paula Badosa, en un partit condicionat per la pluja, va caure davant la croata Donna Vekic (6-2, 1-6 i 6-4). La tennista espanyola, en el seu millor torneig des que es va lesionar l’any passat a Roma, va perdre l’oportunitat d’estar a quarts de final de Wimbledon per primera vegada en la seva carrera i d’igualar el seu millor resultat en un Grand Slam, els quarts de final de Roland Garros 2021.