De la Fuente: "No ens interessa el vaivé amb França"

El seleccionador va mostrar satisfacció i ambició a parts iguals. «El 8 de juliol calia ser a Múnic i aquí som. En volem més», va apuntar.  

De la Fuente: "No ens interessa el vaivé amb França"
1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

"Serà un partit amb molta igualtat, i com el d’Alemanya, podria ser la final de l’Eurocopa. Es decidirà per detalls i hem d’intentar continuar sent nosaltres mateixos". Aquesta va ser la primera anàlisi que va fer ahir Luis de la Fuente de la semifinal d’avui davant França.

El seleccionador va abordar després el debat entre espectacle i resultat. "Sempre vols plantejar plans de partit que t’ajudin a guanyar. Això de donar espectacle té a veure amb una idea i el nostre model s’acosta a això. Però aquí es tracta de guanyar. Busquem ser vistosos, però per damunt de tot ser pràctics", va sentenciar. I va elogiar tot seguit el rival. "Per a mi, el meu equip és el millor. Però juguem contra una grandíssima selecció, tan bona com nosaltres. És el que penso i el que pensaré quan marxem. Espero que després de la final".

Notícies relacionades

Parlar de França és parlar inevitablement d’Mbappé, de qui va comentar que "és un d’aquells futbolistes imprevisibles. El seu nivell al 50% és el 100% de qualsevol altre. Pot no ser-hi i en dues accions decidir".

De la Fuente també va detallar el partit que visualitza: "No ens interessa el joc d’anar i tornar amb França. Juguen còmodes sense pilota i aprofiten els espais quan el rival es desplega". Es va referir, finalment, a com està vivint l’Eurocopa: "Tinc suports sòlids. Tots els que són al meu costat des del cos tècnic a jugadors, amics... Ho estic vivint amb joia i felicitat perquè som on volíem ser. El 8 de juliol calia ser a Múnic i aquí som. Satisfets sí, però amb l’ambició que en volem més. Passi el que passi estaré content pel rendiment i el compromís. Si no és ara, sempre hi haurà una altra ocasió d’aconseguir una gran gesta".