Futbol

Laporta es rendeix a Nico Williams i diu que el Barça el pot fitxar

Nico Williams y Lamine Yamal, futbolistas de la selección española.

Nico Williams y Lamine Yamal, futbolistas de la selección española. / Dpa

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

"M’agrada molt Nico Williams, però deixem treballar Deco i Flick, que són els que tenen aquesta responsabilitat". El missatge de Joan Laporta, el president del Barça, va significar ahir el punt de partida de l’auster, fins ara, mercat estiuenc blaugrana. Ho va fer el dirigent en una breu entrevista (tot just sis minuts i mig) que va concedir a Catalunya Ràdio, en la qual va revelar que el club "està en condicions econòmiques ara com ara per assumir un fitxatge d’aquest nivell".

Si el Barça vol el jove davanter de l’Athletic (21 anys), que s’ha convertit en una de les sensacions de l’Eurocopa juntament amb el blaugrana Lamine Yamal, només té una sortida. Passa, per descomptat, per executar la clàusula de rescissió, fixada en 58 milions d’euros, ja que l’entitat basca no vol entaular cap negociació. Abans, el Barça haurà d’assolir la normalitat de l’1:1 en el fair play salarial que li fixa LaLiga. Només llavors podria operar en el mercat amb les condicions adequades per emprendre aquest fitxatge que permetria a Flick disposar dels dos extrems que han sigut capitals a l’Espanya de Luis de la Fuente.

Flick comença demà

Notícies relacionades

Serien Lamine Yamal i Nico Williams les ales perfectes per subministrar pilotes a Robert Lewandowski, que seguirà sent el nou del Barça. Ha demanat Laporta, això sí, paciència i temps perquè Deco, el director esportiu del Barça, pugui complaure les peticions del tècnic alemany, que inicia els entrenaments demà i serà presentat abans del 28 de juliol, quan l’equip voli als Estats Units per a la gira estiuenca.

"Deco està treballant per fer les incorporacions i espero tenir bones notícies", va dir Laporta, recordant així que el Barça pot executar fitxatges. Seria el més car del seu segon mandat i superaria Kounde (50 milions), Ferran Torres (55) i Raphinha (57).