L’Athletic denuncia que no s’ha protegit Nico Williams

Jon Uriarte, president del club, carrega contra la RFEF per les contínues preguntes a l’extrem sobre el seu futur durant la concentració.

L’Athletic denuncia que no s’ha protegit Nico Williams
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de l’Athletic Club, Jon Uriarte, va denunciar el «bombardeig de preguntes desmesurat i sense control» al qual ha sigut sotmès el seu jugador Nico Williams durant la concentració de la selecció espanyola en l’Eurocopa i va considerar també que la Reial Federació Espanyola de Futbol «no ha sabut protegir» el futbolista de l’equip blanc-i-vermell.

«El Nico és un futbolista molt compromès amb l’Athletic que ha estat sotmès a un bombardeig de preguntes sobre el seu futur de manera desmesurada i sense control quan està concentrat per jugar l’Eurocopa amb la Federació Espanyola de Futbol, que segons la nostra opinió no ha sabut protegir-lo», va lamentar Uriarte en un missatge institucional que va compartir a San Mamés en la roda de premsa de presentació d’Álvaro Djaló i Andoni Gorosabel com a nous futbolistes de l’equip blanc-i-vermell.

Uriarte va afegir que «el respecte entre tots els actors» que componen el món del futbol «és una base fonamental» i va recalcar que l’Athletic «no té com a fórmula sotmetre a pressió pública jugadors d’altres clubs per tractar d’incorporar-los».

Notícies relacionades

«L’Athletic aspira al màxim, sense límits. Estem demostrant que tenim un projecte que és superatractiu i guanyador per als nostres futbolistes i entrenador. I n’és una prova el fet que hem renovat jugadors que estan en l’Euro com Unai Simón, fins al 2029, i Dani Vivian, fins al 2031. El Nico va firmar l’any passat fins al 2027», va recordar. «I també s’han compromès amb contractes de llarga durada jugadors cobejats en el mercat com Oihan Sancet, Beñat Prados, Julen Agirrezabala i Aitor Paredes».

El més petit dels Williams és en l’agenda del FC Barcelona, una cosa que el mateix president Joan Laporta va reconèixer en unes declaracions a Catalunya Ràdio.