PRESENTACIÓ MULTITUDINÀRIA

L’amor etern de Mbappé

El davanter es va fer un bany de masses al Bernabéu, acompanyat de Florentino i Zidane, davant 70.000 aficionats. «Gràcies per fer un esforç que molts ni s’imaginen per poder ser aquí», va assegurar el president del club.

L’amor etern de Mbappé
3
Es llegeix en minuts

La imatge, tan i tan esperada, es va tornar real el 16 de juliol. Ja no fan falta muntatges, com aquests centenars que han circulat per internet durant els últims set anys. De blanc de dalt a baix, el "somni" de Kylian Mbappé ja és una realitat. Aquest que ha postergat fins a complir els 25 i que va consumar a l’enfundar-se la samarreta amb el nou davant un Santiago Bernabéu atapeït per rebre el seu nou gran ídol.

Una immensa passarel·la, el vídeomarcador 360º, les 15 Champions a la seva esquerra... Una presentació que es va viure com si fos un títol, i d’això en va sobrat el Madrid en els últims temps. Mbappé va posar un peu al Bernábeu i es va convertir en el nou nen aviciat del madridisme. No va fer falta perdó pel culebró dels últims anys, ni cap tipus de penediment. No era moment per a retrets.

Espanyol perfeccionat

"Intentaré parlar en espanyol", va iniciar un emocionat Mbappé, que l’havia après a l’escola i el va perfeccionar després amb entrenadors (Mauricio Pochettino i Luis Enrique) i companys (Rico, Soler, Fabián...) al PSG. "És increïble ser aquí. Avui compleixo el meu somni, soc un noi feliç, molt feliç. Han passat moltes coses fins poder aconseguir-ho. Avui he de donar les gràcies al president, que m’ha acollit des del primer dia. I a totes les persones que han treballat perquè fos aquí. Ha sigut difícil, molt, però veig tota la meva família tan feliç..."

"Estic orgullós de complir el meu somni i ser jugador del millor club de la història del futbol", va recalcar, repetint una vegada i una altra la paraula somni. "Significa molt per a mi, des que era un nen només tenia un somni, que era ser aquí. Ara tinc un altre somni, que és estar a l’altura d’aquest gran club", va dir l’astre francès abans de cridar als quatre vents l’habitual "Hala Madrid" i retirar-se a regalar pilotes a l’afició mentre continuava fent incomptables petons a l’escut.

"Un acte històric", va dir Florentino Pérez. Catorze anys han passat des que Cristiano Ronaldo va atapeir el Bernabéu amb 85.000 espectadors. Seguirà sent el més multitudinari de la història i al darrere li quedarà el de Mbappé per una qüestió logística. Part dels fons no estaven habilitats. Uns 70.000 aficionats hi van acudir.

"Vull que sàpigues que el teu amor pel Reial Madrid t’ha donat la força necessària per superar totes les barreres per arribar a aquest club. En aquest estadi passen coses difícils d’explicar. Has aconseguit el teu somni perquè no t’has rendit mai. Ets aquí perquè tu ho has volgut. Estimat Kylian, gràcies per fer un esforç que molts ni s’imaginen", va assegurar Florentino, mestre de cerimònies en un altre acte mastodòntic.

Després de superar el pertinent reconeixement mèdic, al qual va arribar abillat amb unes bermudes blanques i firmar a Valdebebas el contracte que l’unirà al club blanc durant cinc temporades, Mbappé va posar rumb al Bernabéu camí d’un bany de masses.

Mbappé, un dels pocs que han pogut imposar els seus temps al Madrid, va disfrutar del seu moment. Somrient però calmat, va celebrar la seva particular festa, però també va poder disfrutar de la seva gran obra Florentino, rebut al crit de "Floren, Floren" a la seva sortida acompanyat del president d’honor, José Martínez Pirri, i un altre dels seus galàctics, Zinedine Zidane. Acabat l’acte,vestit amb pantaló de vestir i americana, Mbappé va comparèixer en roda de premsa amb Emilio Butragueño i amb la rèplica en miniatura del Santiago Bernabéu a la mà.

Zidane i Cristiano

Notícies relacionades

"És un honor i un privilegi. Esperava un gran dia, però ha sigut encara molt millor", va reconèixer Mbappé, que posteriorment va incidir que la "prioritat ara és adaptar-me bé en el col·lectiu per poder ajudar el més ràpid possible. Vinc amb humilitat al millor club del món, però amb ambició", va assegurar Mbappé, que va recordar les figures de Zidane i el seu "amic" Cristiano Ronaldo com els seus grans referents.

Ara jugarà on ho van fer ells. "Un somni no es paga. És una gran satisfacció per a mi i la meva família. Saben tots els esforços que ha calgut fer per arribar aquí, moltes etapes... Ara, no puc esperar per estar amb els meus companys", va recalcar Mbappé, que no va voler valorar com encaixarà el puzle d’estrelles Ancelotti, a qui veurà avui. "Jugaré on vulgui el míster. Puc jugar en les tres posicions de dalt. El més important és estar físicament i mentalment bé, la posició no és important per a mi, el que m’importa és jugar".