Concessió

La nova il·luminació, a càrrec d’un exdirectiu

La nova il·luminació,  a càrrec d’un exdirectiu

David Zorrakino - Europa Press - Archivo

1
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

El FC Barcelona va anunciar ahir la concessió de la il·luminació del nou Spotify Camp Nou a Disano, una empresa el conseller delegat de la qual és Jordi Torrent, exdirectiu de Joan Laporta en el seu primer mandat. Disano ha aconseguit l’exclusivitat de la il·luminació per a sis temporades, des de l’1 de juliol del 2025 fins al 30 de juny del 2031, segons diu la nota del club. L’aliança de la companyia catalana amb l’entitat "garantirà la màxima innovació en la il·luminació interior i exterior" del nou Estadi, afegeix el text, que no especifica l’import de diners que comporta la concessió.

Notícies relacionades

Torrent va estar dos anys com a directiu. Va entrar el 2008, després de la moció de censura contra Laporta, com a màxim responsable de les seccions professionals de futbol sala i hoquei patins. Sense formar part de cap polèmica ni confrontació es va veure afectat per l’acció de responsabilitat que va emprendre el llavors president Sandro Rosell contra Laporta i que va acabar implicant 17 directius. Un procés de què a la fi va ser exonerat però que, en una entrevista en aquest diari, va viure amb "l’angoixa i la por d’haver de pagar una quantitat enorme i injusta".

En principi, el contracte no vulnera cap dels articles dels estatuts del club, tot i que incideix en la coneguda tendència que té Laporta de recolzar-se en familiars i amics per a la seva gestió.