Apunt

Talibans de l’ADN

La imagen con la que el Barça ha anunciado el fichaje de Hansi Flick como nuevo entrenador azulrgana hasta 2026.

La imagen con la que el Barça ha anunciado el fichaje de Hansi Flick como nuevo entrenador azulrgana hasta 2026. / @FCBARCELONA

2
Es llegeix en minuts
Lluís Carrasco
Lluís Carrasco

Publicista

ver +

Un moment interessant i il·lusionant el que ens toca viure. Sembla que el FC Barcelona, conscient de l’absoluta urgència en la qual estem instal·lats després d’un any sense tocar ni un trist metall, entra en el rien ne va plus definitiu en aquesta capritxosa ruleta d’aconseguir un Barça guanyador.

Nico Williams com a realitat imminent, Merino com a necessitat i Dani Olmo com a desig humit, es plantegen avui com a factibles quan fa dos dies no podíem ni sabíem com afrontar amb dignitat una imprescindible operació renove.

Nico Williams y Lamine Yamal /

Rolf Vennenbernd/dpa

D’una cosa no tinc cap dubte: si veuen a Laporta excitat i els gossos lladren (que ho fan), no em preguntin més, però a punta de dia del toc de campana final, ens sorprendrà de nou. I en aquesta situació de màxima expectació per descobrir què plantejarà el més diferent dels tècnics que ha tingut el Barça al llarg d’aquest segle, s’ha activat de nou (si és que en algun moment no ho ha estat) el debat del model a executar.

Merino y Olmo reinan en Stuttgart /

EPC
Notícies relacionades

Ja saben que un servidor ni és, ni vol ser esclau de temps passats, i menys de la nostra pròpia història. Soc persona de viure en present, de traçar en immediat i de projectar en possible. Potser a algú li molesta, que em consta, però em tranquil·litza sentir tant el cap com el nou míster parlant una vegada i una altra de guanyar. M’asserena saber que la victòria torna a estar a la diana del que s’està treballant, i l’entelèquia del joc bonic, el seu dogma de fe i el seu malaltís ADN, queda de moment en compàs d’espera. No. Jo al que aspiro és que el meu Barça jugui bé, molt bé... Fa massa anys que ens flagel·lem amb patètiques derrotes tot buscant un sant greal estilístic que no desxifràvem com implantar.

¿Què crec que garantirà el nou curs sota aquesta nova doctrina de treball i sacrifici? Competitivitat: futbol en majúscules per tornar a guanyar. No ens enganyem, per guanyar cal fer-ho bé, i a això aspira tota l’entitat, a jugar bé i guanyar. I ja hi haurà temps per entrar en el discutible univers de fer-ho, a més, bonic per a alguns.