Apunt

Dani conserva l’Espanyol

Dani conserva l’Espanyol
1
Es llegeix en minuts
Sergi Mas

Ja tenim patrocinador a la samarreta: Conserves Dani. No oblidin que el RCD Espanyol és club fundador de la Lliga, club que marca el primer gol en la història del campionat (gràcies, Pitus Prat) contra el Reial Madrid, club al qual alguns a qui els falta una patata per arribar al quilo anomenen "el filial", i també va ser el primer club d’Espanya a portar publicitat a la samarreta: la 1988-89 va lluir Araña, una botiga de roba de la zona alta de la Diagonal.

Dani ha tornat tot i que mai havia marxat, a l’estar amb el filial, o el femení... I va ser qui va oferir el club a Rastar evitant la desaparició i la seva refundació a quarta catalana. Dani va fer el que va poder, el que va saber, o el que li van permetre les circumstàncies del moment. Estàvem en fallida, com en molts moments de la història que ens han obligat a vendre als millors.

Llegeixo i escolto molt catalanet malparlant de Chen, però a l’hora de posar pasta al club... ni un euro. Els mateixos que diuen en les xarxes socials que no renoven el seu carnet si Chen no ven, tot i que estan orgullosos amb els seus set likes a X (abans Twitter). En la vigília del primer partit després els veus fent cua per renovar el seu abonament. I això no ho publiquen, no.

El nom de l’estadi

Notícies relacionades

Vist el fracàs del naming de l’estadi els últims anys (Power8, o el recent Stage Front) i amb l’absència d’un patrocinador digne, proposo que per una mica més de diners que aportés Dani el podríem rebatejar cada setmana en funció de la situació de l’equip o del rival que ens visiti amb un producte de l’empresa de Vilassar. Exemple: Bicarbonat Stadium si al desembre ja ens veiem a Segona; o Chimichurri Stadium (condiment de la marca) per a rivals de poc calat; si torna a xiular-nos Melero López (que va donar vàlid el NO gol a Griezmann) quedaria bé Trompetes de la mort Stadium; o el dia del derbi, el Navalles Stadium.

Tan sols és una idea, perquè... ¿Ricard Zamora Stadium? Compte, que sortirà algú dient que se’n va anar al Barça. I és veritat. Tot i que va tornar.