Estrena discreta. Pubill i Sergio Gómez van marcar els gols (1-2)

Espanya pateix contra l’Uzbekistan

El egarense Marc Pubill, autor del primer gol de España ante Uzbekistán.

El egarense Marc Pubill, autor del primer gol de España ante Uzbekistán.

1
Es llegeix en minuts

La selecció espanyola de futbol va debutar contra l’Uzbekistan en un partit en el qual va estar desubicada fins que Miranda, Abel Ruiz i Sergio Gómez, els tres futbolistes més grans de 23 anys en la convocatòria, es van ajuntar per evitar un ensurt i resoldre l’embolic en què s’havia ficat l’olímpica (1-2). Els de Santi Denia es van presentar al Parc dels Prínceps de París com una les principals favorites a l’or, juntament amb França i el Brasil.

Notícies relacionades

Sense grans estrelles, però amb una col·lecció de joves promeses bregades a LaLiga i dos campions de l’Eurocopa com Fermín i Álex Baena, la subcampiona olímpica va patir de valent per endur-se els tres punts i començar a fonamentar el passi a quarts. El pla de l’Uzbekistan passava per assumir la inferioritat i deixar fer Espanya, amenaçant a la contra en les ocasions que pogués agafar el seu rival desordenat. Li va anar bé fins que Marc Pubill va avançar Espanya, després d’una centrada precisa de Sergio Gómez, però un penal de VAR d’un desencertat Cubarsí va donar l’empat als asiàtics. Va reaccionar Espanya en la segona part quan va pressionar millor i va ser més precisa. Va poder avançar-se quan Sergio Gómez va fallar un penal, i ell mateix va fer l’1-2 després d’una acció d’Abel Ruiz i Miranda.

Santi Denia va fer jugar el següent equip: Arnau Tenas; Pubill, Eric Garcia, Cubarsí (Pacheco, m. 46), Miranda; Barrios, Fermín (Bernabé, m. 76); Gómez, Baena (Turrientes, m. 86), Oroz (López, m. 76); Abel Ruiz (Samu, m. 86).