Tennis

Moyá fa saltar les alarmes sobre la presència de Nadal a París

Moyá fa saltar les alarmes sobre la presència de Nadal a París

EFE

1
Es llegeix en minuts
David Rubio
David Rubio

Periodista

ver +

Salten les alarmes en el món del tennis. Rafa Nadal va cancel·lar ahir els dos entrenaments que tenia previstos a les instal·lacions de Roland Garros per preparar el seu debut tant en el quadre individual com en el de dobles. Carlos Moyá va revelar la raó. "Ha sigut un contratemps i hem decidit que Rafa descansés i no s’entrenés per recuperar", va explicar l’entrenador de Nadal a Radioestadio, confirmant els rumors que l’espanyol va tenir molèsties a la cuixa dreta durant l’entrenament de dimecres. Nadal tenia previstes dues sessions d’entrenament a Roland Garros, a les 13.00 hores en una de les pistes exteriors i una altra a continuació al camp central, la Philippe Chatrier, totes dues amb l’alemany Alexander Zverev. Finalment, va cancel·lar el pla.

El torneig olímpic de tennis va fer públic ahir el full de ruta amb el sorteig que va tenir lloc al Club des Loges. Nadal, en cas de jugar, i Carlos Alcaraz debutarien en el doble davant els argentins Máximo González i Molteni, mentre que Marcel Granollers i Pablo Carreño ho faran contra els italians Bronzetti i Cocciaretto, i Sara Sorribes i Cristina Bucsa, davant les italianes Lucía Bronzetti i Elisabetta Cincciaretto.

Notícies relacionades

Un lloc "especial"

La bomba del sorteig va arribar en el torneig individual masculí. Nadal s’estrenarà amb l’hongarès Marton Fucsovics i si guanya, amb Novak Djokovic, sempre que aquest derroti en la primera ronda l’australià Matthwe Ebden. "Per a mi Roland Garros és un lloc molt especial, tots ho sabeu. Per desgràcia en l’últim torneig no vaig poder jugar massa temps (va caure en primera ronda contra l’alemany Alexander Zverev), així que espero fer-ho el millor possible ara als Jocs". Falta veure si supera les molèsties.