LA PRETEMPORADA BLANC-I-BLAVA

Sánchez Llibre ‘torna’ a l’Espanyol entre elogis a Chen

L’expresident periquito agraeix l’esforç econòmic del dirigent xinès en la presentació de Conserves Dani com a nou patrocinador.

Sánchez Llibre ‘torna’ a l’Espanyol entre elogis a Chen
1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Si de sentiment periquito es tracta, Daniel Sánchez Llibre sempre n’ha anat sobrat. L’any del retorn a Primera, l’expresident de l’Espanyol ha tornat a la palestra recuperant el patrocini de la seva empresa Conserves Dani al frontal de la samarreta del primer equip. Un retorn al passat que sempre implica certa nostàlgia. El dirigent va presidir el club entre 1997 i 2011, època en què l’Espanyol va guanyar dues Copes i va ser finalista de la UEFA.

Notícies relacionades

Als 73 anys, Sánchez Llibre va rememorar ahir els seus inicis en l’entitat fa ja tres dècades. L’acord amb Conserves Dani es firma per a una temporada. "Ja li vaig dir a Mao que Dani és una empresa guanyadora, Calzón em deia que tenia una flor al cul... I ara aquesta flor torna. No dic res de Champions perquè ja em van caure moltes hòsties al seu moment", va fer broma Sánchez Llibre, tan faceciós com sempre. "L’Espanyol ven. M’ho va demostrar al seu dia i ara espero que es repeteixi. No ho he fet perquè li faci falta només al club, sinó també perquè ens interessa comercialment a nosaltres. L’Espanyol continua venent", hi va afegir .

El dirigent va vendre el seu paquet accionarial a Chen Yansheng el 2016. Vuit anys després, els ànims estan encesos amb el propietari de Rastar Group, però Sánchez Llibre s’hi va mostrar agraït. "La bola es va fer molt gran després de la construcció de l’estadi. El club va tenir la gran sort que un empresari xinès es fes càrrec de tot. He patit molt per l’Espanyol i continuo fent-ho. Cal estar-li agraïts ja que teníem una bola que ens hauria ofegat. Gràcies a míster Chen", va remarcar Dani en un discurs marca de la casa que va suposar una espècie de déjà vu per a tot l’espanyolisme.