La selecció de waterpolo debuta imparable contra França

Les jugadores de Miki Oca es van estrenar amb molt bones sensacions i una claríssima victòria contra les amfitriones per 15-6.

Partit de la selecció espanyola de waterpolo femení.

Partit de la selecció espanyola de waterpolo femení. / EFE / TONI ALBIR

1
Es llegeix en minuts
david rubio

Les Guerreres de l’Aigua són per mèrits propis una de les opcions de medalla molt fermes de la delegació espanyola en els Jocs Olímpics de París i ahir ho van demostrar amb un notable debut contra les amfitriones (15-6). El xoc va servir per anar agafant bones sensacions de cara a la prova de foc de dimarts contra els Estats Units, rival que no derroten des de fa ja 10 anys en Campionats del Món i en Jocs Olímpics. Sí que ho han fet recentment a la Lliga Mundial.

Amb un format amic al classificar-se per a quarts els quatre primers de cada grup de cinc equips, no es podia fallar i Miki Oca i les seves jugadores van demostrar tenir-ho molt clar amb un sonor 6-3 en el primer quart amb sis golejadores diferents. A partir d’aquí van dominar tots els parcials.

Elena Ruiz, destacada

Aquesta voracitat realitzadora es va veure frenada en el segon parcial, en part per l’augment en la intensitat de les franceses i també per una certa relaxació espanyola. Ara bé, a l’equador del xoc es va arribar amb un 9-4 definitiu.

El rendiment de les de Miki Oca no va deixar de créixer malgrat que la punteria en atac va anar baixant. Elena Ruiz, autora de quatre gols, va culminar un miniparcial de 2-0 per elevar el resultat al 12-5 (min. 21) i el tercer període es va tancar amb 12-5. Al final, 15-6 i... a pensar ja en els EUA.

Notícies relacionades

Espanya (6+3+3+3): Martina Terré, Isabel Piralkova (3), Anni Espar, Bea Ortiz (2), Nona Pérez, Paula Crespí (1), Elena Ruiz (4, 1 p.), Pili Peña (2), Judith Forca, Paula Camus (1), Maica García (1) i Paula Leiton (1).

França (3+1+1+1): Mia Rycraw, Lara Andrés, Valentine Heurtaux, Camelia Bouloukbachi (1), Louise Guillet, Orsola Hertzka, Juliette Dhalluin (3), Arrelie Battu, Ema Vernoux (2), Camile Radosavljevic, Tiziana Raspo i Audrey Daule.

Temes:

Waterpolo