Suècia frena els ‘Hispanos’, que només es recuperen al final (29-26)

MIGUEL GUTIERREZ

1
David Rubio
David Rubio

La selecció espanyola masculina d’handbol va patir contra Suècia (29-26) la primera derrota després d’un partit en què tan sols es va trobar còmoda quan queia per 27-20 en la recta final del matx.

L’equip hi va posar coratge i va perdre per la menor diferència, tres gols, per equilibrar el goal-average general després de guanyar per tres gols Eslovènia. L’atac no està al nivell de la defensa ni de Pérez de Vargas. Almenys, el Japó de Carlos Ortega hauria de permetre fer ajustos en el pròxim partit.

El matx va començar semblant, amb continus empats fins que Dani Fernández va fer el 6-6. A partir d’aquí, enorme apagada defensiva amb gairebé 10 minuts sense veure porta. Va ser a la segona part quan Suècia, tercer favorit després de França i Dinamarca, va començar a marcar diferències amb les parades de Thulin. Amb el 27-20 la tarda feia olor de desastre i, per contra, Espanya es va rearmar en els últims quatre minuts amb robatoris defensius d’Aleix Gómez i de Dani Fernández.