FUTBOL

El Barça de Flick s’emporta el clàssic amb un doblet de Pau Víctor

1
Toni Juanmartí

El Barça de Hansi Flick no perd el temps. El conjunt blaugrana també es va emportar el Clàssic de Nova Jersey (1-2) gràcies a un doblet del pitxitxi Pau Víctor i va ratificar les bones sensacions mostrades contra el Manchester City. Els joves van tornar a tenir un gran protagonisme en un partit en què, malgrat no dominar en gaires fases, els culers van evidenciar més ordre i menys patiment sense la possessió.

Abans que una tempesta elèctrica obligués a parar el partit durant més d’una hora, un cop de cap de Pau Víctor després d’un córner va ser l’únic destacable. En la represa, el primer que va passar va ser una delikatessen de Güler, que va baixar una pilota i va superar Ter Stegen amb classe. El gol va ser anul·lat per fora de foc. Just abans del descans, i quan menys perill estava generant, el Barça va colpejar. Un centre d’Álex Valle el va rematar Lewandowski. La pilota va quedar morta i, en boca de gol, Pau Víctor anotava la seva segona diana de la gira.

Desfermat, el punta va fregar el doblet amb un xut sec que va refusar Courtois. Poc després, una gran centrada de Valle amb l’exterior el va enviar al fons de les malles l’ariet. El seu impacte ja comença a ser cosa seriosa. En l’últim quart d’hora, Flick va donar entrada a Gündogan, Darvich i Vitor Roque. En una de les poques badades de la defensa culer, Nico Paz va batre Iñaki Peña, però el triomf català no es va escapar. El Milan serà el següent rival.