L’ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

L’Espanyol es reforça amb un davanter i un migcampista

L’internacional txec Alex Král ofereix polivalència en la medul·lar i l’argentí Alejo Véliz apuntalarà l’atac. Tots dos arriben cedits.

Portu (Girona) controla un balón vigilado por dos futbolistas del Espanyol.

Portu (Girona) controla un balón vigilado por dos futbolistas del Espanyol. / Marc Martí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Doble contractació en un dia del RCD Espanyol. El centrecampista Alex Král va firmar com a cedit per una temporada procedent del FC Unió Berlín de la Bundesliga. Hores després l’entitat catalana va anunciar que ha obtingut la cessió per part del Tottenham del davanter argentí Alejo Véliz.

Alex Král. /

ARXIU

El jugador txec, de 26 anys, va superar ahir la revisió mèdica i la seva presentació tindrà lloc la setmana que ve, malgrat que el club no va concretar data ni hora.

El nou fitxatge de l’Espanyol té habitualment un rol defensiu en la medul·lar. Internacional absolut amb la República Txeca en 39 ocasions, tot i que no va ser present en l’Eurocopa passada, Král es va formar en l’Slavia de Praga i ha militat en el Teplice; l’Spartak de Moscou, que va pagar 12 milions pel seu fitxatge en el curs 2019-2020; el West Ham, i el Schalke 04. La seva polivalència brinda diverses opcions tàctiques després de la marxa de l’albanès Keidi Bare.

Cobrir la baixa de Braithwaite

Notícies relacionades

Alejo Véliz, de 20 anys, va disputar vuit partits en el Tottenham i després, en el mercat d’hivern, va ser cedit al Sevilla. En el conjunt andalús va disputar sis partits. Els seus minuts en tot el curs 2023-2024 van ser escassos.

La direcció esportiva de l’Espanyol aposta per aquesta incorporació per reforçar l’atac. La marxa del danès Martin Braithwaite, màxim realitzador de Segona amb 22 gols, obliga el club a apuntalar el seu atac. I Véliz, amb el seu 1,86 d’alçada, ofereix potencial en el joc aeri.