Sèrbia s’emporta el bronze

Sèrbia s’emporta el bronze

Efe / Filip Singer

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sèrbia, liderada per Nikola Jokic, va guanyar el partit pel tercer lloc a Alemanya (83-93) i es va endur la medalla de bronze, venjant-se, a més, de la final del Mundial de l’any passat a les Filipines, el Japó i Indonèsia, que s’havien anotat els alemanys.

Notícies relacionades

Jokic, amb un triple doble -19 punts, 12 rebots i 11 assistències– i la millor valoració del partit (36), va compartir honors de màxim anotador del partit amb el seu company Vasilije Micic i va capitanejar la victòria de l’equip que dirigeix Svetislav Pesic. L’extècnic barcelonista ha tornat la selecció a l’elit mundial. Cinc jugadors van superar els deu punts: Jokic, Micic i Bogdan Bogdanovic (16), Aleksa Avramovic (13) i Filip Petrusev (11).

Segona de grup a Lilla, Sèrbia havia vorejat la gesta a la semifinal quan va tenir contra les cordes el Team USA (91-95). "Hem jugat de manera molt sòlida, igual com contra els Estats Units, però aquesta vegada guanyem", va dir Pesic, que no va aclarir el seu futur. L’entrenador d’Alemanya sí que el va revelar. Gordie Herbert, finlandès d’origen canadenc, es va acomiadar ahir de la banqueta.

Temes:

Sèrbia París