LES REACCIONS

Flick lloa Lewandowski i "la pressió" de Raphinha

Dos partits, dos triomfs. Sis punts de sis a la Lliga. I quatre gols ha marcat el Barça del tècnic alemany. Tres d’aquests porten la firma del davanter polonès. El ‘nou’ és feliç. 

Flick lloa Lewandowski i "la pressió" de Raphinha
2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

"No, no és fàcil. Però estic aprenent, estic aprenent castellà. Cada vegada entenc més coses, tinc grans professors. He de millorar perquè és molt difícil", va explicar ahir Hansi Flick, feliç pel seu triomf sobre l’Athletic, recordant que va parlar amb Nico Williams, "però només per felicitar-lo per l’Eurocopa". Flick es va posar a xerrar amb l’extrem. Més aviat parlava el tècnic alemany. I escoltava l’extrem navarrès, segons després que el seu equip abatés l’Athletic després d’una excel·lent segona meitat en què va acabar arraconant-lo en la seva pròpia àrea.

Fins a quatre ocasions va necessitar Lewandowski per firmar el segon gol, el que donava també la segona victòria, ajudat per l’enginy de Raphinha, el centre de Pedri i el rebuig de Padilla, el meta del club basc, que va ser una assistència per al davanter polonès. I va arribar el 2-1. "Soc molt feliç amb Lewandowski, ha treballat molt dur, és bo per a l’equip", va dir Hansi Flick, orgullós de l’encert del davanter amb qui ja va compartir etapa i vestidor al Bayern Munic. "Està entrenant molt bé, està treballant, està pressionant molt bé", va afegir el tècnic blaugrana.

Els dos pals de Robert

"Sempre intentem pensar en el gol", va explicar Lamine Yamal, l’autor de l’1-0. "Anem com fletxes a la porteria contrària, a la contra som molt perillosos, hem tingut els dos pals de Robert", va destacar el jove talent en al·lusió a les dues rematades del nou que va escopir el pal. En la primera part, amb la cama dreta va llançar la pilota. I va ser repel·lida pel pal esquerre. En la segona, va ser un poderós cop de cap aprofitant un gran centre de Raphinha. I de nou, el pal esquerre va frustrar Lewandowski, que va trobar la recompensa amb aquest centre de Pedri a què Padilla no va trobar antídot. "Ells ens han atacat molt, sobretot en la segona meitat. Balde anava estirant molt, en la primera part el vam defensar bé amb Belenguer. Però després ens anaven atacant cada vegada més, posant-nos en problemes", va dir Ernesto Valverde, el tècnic extremeny a DAZN abans de colar-se als vestidors. Però es va creuar amb Hansi Flick, que va ser especialment carinyós amb el seu col·lega abans que aquest concedís la seva entrevista televisiva.

"Rafa ens dona molta pressió. No és fàcil començar la temporada amb sis punts tenint en compte que és una nova idea", va argumentar l’entrenador alemany, visiblement feliç d’aquesta feina defensiva del brasiler. Després va saludar Flick a la grada i va marxar feliç a casa seva.

Reaccions:

«Crec que el millor Lewandowski torna a ser aquí. I Rafa pot jugar en qualsevol posició de l’atac»

Hansi Flick TÈCNIC DEL BARÇA

«Anem com fletxes cap a la porteria contrària. Som molt perillosos en els contraatacs»

Lamine Yamal DAVANTER DEL BARÇA

Notícies relacionades

«És una victòria merescuda, hem competit molt bé. Som un equip més vertical, tot surt bé fins ara»

Jules Kounde DEFENSA DEL BARÇA