Se’n va al Rennes

‘Negoci Faye’: va costar 1,5 milions; en deixa 10,3

Mika Faye, nuevo jugador del Rennes.

Mika Faye, nuevo jugador del Rennes. / © Stade Rennais F.C.

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Barça obté els diners amb el traspàs de jugadors que no entren en els plans d’Hansi Flick. I d’altres procedent del Barça Atlètic, que no han tingut cap pes al primer equip. Primer va ser la venda de Julián Araujo al Bournemouth per 10 milions d’euros després d’estar cedit la passada temporada a Las Palmas. Ara, el club blaugrana ha confirmat el traspàs de Mika Faye, el poderós central senegalès (20 años) que va jugar en el filial junt amb Rafa Márquez, al Rennes francès.

És un negoci per al club blaugrana. Fa un any, li va costar 1,5 milions procedent de la Segona Divisió croata. Ara, en rep 10,3, a més de reservar-se un dret de recompra, segons va informar ahir en un comunicat oficial, de 25 milions d’euros i, alhora, ha deixat documentat i pactat que el 30% d’una futura venda li pertanyerà.

Notícies relacionades

Xerrada amb Dembélé

Amb Araujo, cedit la passada temporada al Las Palmas, ja va fer el Barça primer negoci. Li va costar cinc milions d’euros (gener 2023) i el va vendre per 10, però molt més sucosa és l’operació de Mika Faye, que ni tan sols va sortir al primer equip. "Vaig parlar amb Dembélé i em va dir que m’aniria bé, és el club perfecte per progressar", va afirmar el senegalès.