TENNIS

Badosa inicia l’Open dels EUA amb una victòria incontestable

Paula Badosa

Paula Badosa / AP Photo/Julia Nikhinson

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Paula Badosa va confirmar les seves excel·lents sensacions de la gira americana prèvia a l’Open dels EUA i va debutar al Grand Slam amb una victòria incontestable contra la suïssa Viktorija Golubic. L’espanyola, número 29 del món, va superar per la via ràpida la seva rival, que ocupa la posició 73, per 6-0 i 6-3 en una hora i nou minuts.

Nascuda a Nova York, Badosa no ha tingut gaire fortuna a l’Open dels EUA al llarg la seva carrera, ja que, en quatre aparicions a Flushing Meadows, mai havia aconseguit superar la segona ronda. Però aquesta vegada s’ha presentat a la cita en un gran moment de forma després d’un calvari de lesions. Ahir ho va demostrar al seu debut contra Golubic, que es va emportar un 6-0 al primer set en només 26 minuts. La suïssa va millorar una mica al segon, però Badosa va evitar qualsevol contratemps i va tancar amb un servei directe una estrena impecable.

Notícies relacionades

Triomf de Bautista

Al quadre masculí, Bautista Agut va guanyar Luca Nardi (7-5, 7-6, 7-6), mentre que Carballés va guanyar Choinski a cinc mànegues. Albert Ramos, en canvi, va sucumbir contra Berrettini (7-6, 6-2, 6-3). En altres duels, Alexander Zverev, un dels favorits, va guanyar en quatre sets el seu compatriota Marterer i Dominic Thiem, campió el 2020, es va acomiadar al seu últim Grand Slam amb una contundent derrota contra Ben Shelton.