Djokovic inicia la defensa del títol amb una còmoda victòria

El campió olímpic supera Albot en la primera ronda i iguala la marca de 89 triomfs de Federer en el Grand Slam novaiorquès.

Novak Djokovic en su primer partido del US Open.

Novak Djokovic en su primer partido del US Open. / DPA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En el seu primer partit des que es va coronar campió olímpic a París el 4 d’agost passat, el serbi Novak Djokovic va mantenir la seva ratxa triomfal. El número dos del món va avançar sense excessius problemes a segona ronda del US Open, quart i últim Grand Slam de la temporada, després de vèncer el moldau Radu Albot (6-2, 6-2, 6-4). La victòria permet a Djokovic, vigent campió del torneig, igualar les 89 victòries de Roger Federer en el gran nord-americà.

Més enllà de perdre el servei quan guanyava 2-1 en el segon set, cosa que va resoldre amb un immediat contrabreak, l’astre balcànic va caminar amb calma cap a la victòria en la seva estrena novaiorquesa. Abans, dues ruptures li van valer per adjudicar-se el primer parcial, i en el tercer, després de malgastar sis boles de trencament, un únic break el va encaminar cap a la victòria, segellada després de dues hores i set minuts de joc. Ara, es veurà les cares en la segona ronda amb el seu compatriota Laslo Djere, que va batre l’alemany Struff en cinc sets.

Notícies relacionades

Remuntada de Sinner

Amb aquest triomf, número 30 de l’any per al serbi, Djokovic es queda a les portes de convertir-se en el segon jugador amb almenys 90 victòries en el certamen nord-americà, una cosa que fins ara només ha aconseguit el mític Jimmy Connors (98). L’italià Jannik Sinner, mentrestant, es va estrenar ahir amb una remuntada contra Mackenzie McDonald. El número u, immers en una polèmica per dopatge, va perdre el primer set, però va acabar vencent (2-6, 6-2, 6-1, 6-2).