El Joventut farà per primera vegada una gira per la Xina

El club badaloní disputarà vuit partits de pretemporada en un mes que suposaran una càrrega física important per als jugadors.

El Joventut farà per primera vegada una gira per la Xina
1
Es llegeix en minuts
XAVIER MESTRE

El Club Joventut de Badalona va fer ahir oficial la seva gira per la Xina, la primera per aquest país, on s’enfrontarà a la selecció nacional del país asiàtic. "Amb aquesta gira, el club obre fronteres i vol expandir la marca Joventut portant l’equip a una de les regions amb un creixement més gran, i genera una gran oportunitat perquè els nostres seguidors internacionals puguin veure al seu equip en directe", va explicar ahir el club verd-i-negre en un comunicat. Aquests partits es disputaran entre la Lliga Catalana (11, 12, 13, 14 i 15 de setembre) i la primera jornada de l’Eurocup (contra el Hapoel de Tel Aviv, un dels cocos de la competició), que es jugarà el 24 de setembre. Concretament, els partits seran el 18 de setembre a la localitat de Quzhou i el 20 de setembre a Xi’an; es deixaran quatre dies per a la recuperació dels jugadors verd-i-negres. La pretemporada del Joventut va començar el 21 d’agost amb els primers entrenaments; va ser un dels primers clubs a fer-ho, i és que a aquests dos partits cal sumar-hi les altres proves prèvies a l’inici de la Lliga Endesa. En un mes l’equip entrenat per Dani Miret disputarà un mínim de vuit partits i un màxim de nou.

El club s’ha reforçat amb sis jugadors: Keye van der Vuurst (base del Zunder Palència), Devon Dotson (base del Monbus Obradoiro), Kassius Robertson (escorta del València Basket), Adam Hanga (aler de l’Estrella Roja), Kaiser Gates (ala pivot de Long Island Nets) i Artem Pustovyi (pivot del Monbus Obradoiro).