FUTBOL

L’Espanyol fitxa l’extrem Naci Ünüvar i l’Arsenal colla per Joan García

L’Espanyol fitxa l’extrem Naci Ünüvar i l’Arsenal colla per Joan García
1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Hores després de sumar el primer punt en la Lliga, l’Espanyol va anunciar el vuitè fitxatge en un intens mercat que abaixarà avui la persiana. El club periquito va tancar ahir la incorporació de Naci Ünüvar, extrem turc de 21 anys que arriba cedit per l’Ajax fins a final de curs. El conjunt neerlandès va ser el primer a anunciar una operació que va confirmar després l’entitat catalana amb un curiós vídeo.

Ünüvar completa la llista de reforços periquitos al costat dels laterals Álvaro Tejero i Carlos Romero, el pivot Alex Král, el central Marash Kumbulla i els davanters Irvin Cardona, Alejo Véliz i Walid Cheddira, fitxat també aquesta setmana.

En el cas del marroquí no hi ha opció de compra, cosa que sí que figura en la contractació del jugador de l’Ajax. L’habilidós Ünüvar va néixer a la localitat neerlandesa de Zaandam i ha sigut internacional sub 21 amb Turquia. Fa 1,68 metres i pesa 60 quilos. El curs passat va estar cedit al Twente (18 partits, 3 gols). Abans també havia jugat al Trabzonspor.

Notícies relacionades

Oferta londinenca

L’Arsenal continua pressionant per fitxar Joan García. El club londinenc ha fet una oferta de 20 milions d’euros, primes incloses, pel porter, campió olímpic a París. El director esportiu, Fran Garagarza, segueix ferm a demanar els 30 de la clàusula, però el president, Chen Yansheng, tindrà avui l’última paraula.