CONVOCATÒRIA PER A LA NATIONS LEAGUE

Mingueza, la gran novetat de De la Fuente per a Espanya

El tècnic de La Rioja cita el defensa del Celta per al doble duel de la Nations League: Sèrbia (5 de setembre a Belgrad) i Suïssa (9, Ginebra). Pepelu (València) és l’altra gran sorpresa.

Mingueza, la gran novetat  de De la Fuente per a Espanya
1
Es llegeix en minuts

Espanya, la campiona de l’Eurocopa d’Alemanya, torna a la feina. I ho fa per defensar la corona conquerida a la Nations League. És una selecció continuista, mantenint l’estructura que l’ha portat a aquest doble èxit continental. Però Luis de la Fuente, el tècnic de La Rioja, ha volgut premiar l’excel·lent rendiment d’Óscar Mingueza, el defensa del Celta, incloent-lo en la convocatòria junt amb Pepelu (València), l’altra gran novetat de la Roja.

Dels campions d’Europa fa un mes i mig han desaparegut Fermín, convocat per la selecció sub-21, Baena, Unai Simón (lesionat), Jesús Navas (retirat ja d’Espanya), Morata (també lesionat), Nacho, que va abandonar el Madrid per anar-se’n a l’Aràbia Saudita, i Mikel Merino, que en el seu primer entrenament amb l’Arsenal queia lesionat, segons revelava Mikel Arteta, el seu nou tècnic. L’exjugador de la Reial Societat podria patir una fractura a l’espatlla dreta, i es desconeix, de moment, el seu període de baixa.

"Estarà fora algunes setmanes", va dir Arteta, sense afegir quant de temps. Rodri, el migcampista del City, sí que ha sigut inclòs en la llista per De la Fuente, malgrat que no pot jugar el primer partit contra Sèrbia a l’estar sancionat pels seus polèmics càntics sobre Gibraltar. Sí que estarà disponible per al duel amb Suïssa.

La llista completa per als dos partits és la següent:

Porters: David Raya, Álex Remiro i Robert Sánchez.

Defenses: Carvajal, Mingueza, Le Normand, Vivian, Laporte, Pau Torres, Cucurella i Grimaldo.

Notícies relacionades

Migcampistes: Rodri, Zubimendi, Pepelu, Fabián, Aleix García, Pedri i Dani Olmo.

Davanters: Lamine Yamal, Ferran Torres, Nico Williams, Yeremy, Oyárzabal, Ayoze i Joselu.