FUTBOL

L’Alabès posa a prova a l’RCDE Stadium la bona dinàmica de l’Espanyol

Manolo González augura «un partit complicat» i comenta que la salvació passa per «ser forts a casa».

El Espanyol recibe al Alavés en el RCDE Stadium

El Espanyol recibe al Alavés en el RCDE Stadium / RCD Espanyol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Espanyol i l’Alabès es desafien avui al RCDE Stadium en un autèntic xoc de trens. Tots dos arriben sota dinàmiques semblants i ascendents. A l’estadi periquito es decidirà aquesta tarda (16.15 hores) qui perpetuarà la bona ratxa.

L’equip blanc-i-blau vol convertir el seu feu en un fortí. L’estadi ha de ser un lloc on gairebé tots els partits que es juguin allà es comptin amb els tres punts si l’Espanyol vol assegurar-se la permanència. I Manolo González, el tècnic blanc-i-blau, ho sap. "Tots els partits a casa són vitals per arribar a l’objectiu al més aviat possible. Li dono la importància que té perquè juguem a casa i aquí hem de fer-nos forts. Fora hem de ser capaços de sumar punts, però en el nostre camp hem de ser forts i ens ha de ser igual el rival que vingui", va explicar ahir abans del partit.

L’entrenador periquito va assegurar que "l’equip està bé, cada dia millor". A més, va insistir que té marge de millora. "Sempre ho dic, com tots els equips de la Lliga. Però aquest marge el veuré competint. El que mana és el que ocorre al terreny de joc, amb la pressió del resultat", va dir el tècnic, que compta amb les baixes del centrecampista Edu Expósito i el central Calero, els dos lesionats. Els també defenses Cabrera i Kumbulla són dubte.

Notícies relacionades

Els catalans afronten el partit amb la confiança renovada. El conjunt periquito va firmar, abans del descans, un empat al camp de l’Atlètic (0-0) i un triomf davant el Rayo Vallecano (2-1) que va reforçar el crèdit del projecte i va evidenciar la línia ascendent de l’equip. Davant els pupils de Manolo González tindran un rival en un moment dolç: després de perdre en la primera jornada contra el Celta (2-1), els vitorians van empatar amb el Betis (0-0) i van aconseguir dues victòries seguides contra la Reial Societat (1-2) i Las Palmas (2-0).

El preparador blanc-i-blau sap la dificultat de l’Alabès que entrena Luis García Plaza. "És un equip que arriba molt a l’àrea rival. Té molta gent per davant de la pilota. És molt vertical, incisiu, un equip ben treballat. Serà un partit complicat".